7 December, 2023, 21:10

10 smarte ting som man næsten ikke kan undvære

RazorPit, 99kr.
RazorPit er simpelthen genial, og ja, vi har prøvet den! Med den, kan du få dine skraber-blade til at holde meget længere. Den kan bruges igen og igen, og den er nem at bruge. Smid en klat barberskum/shampoo på RazorPit’en og kør skraberen mod barberings-retningen, nogle gange. Skyl og brug!
razorpit
 

Mini spatel, 79kr
Perfekt når man lige skal have det sidste ud af dressingen. Eller endnu bedre – når man skal have det sidste ud af sin 400kr foundation. Der sidder altid lidt tilbage i bunden, som er umulig at få fat i.

 

Lyssensor til stikkontakten, 85kr
Man ligger i sengen, og så skal man tisse. Når man tænder loftslyset, er man blind som en mulvarp, når man så slukker lyset igen, og skal finde tilbage til sengen. Men hvis man sætter sådan en sød lille fyr i kontakten, tænder den når du kommer, og den lyser lige nøjagtigt nok til at du ikke falder over hunden, dine sko eller ungernes legetøj, og du kan stadig finde tilbage i seng, i mørket.

 

Holder til opvaskebørste, 130kr
Det ér bare ikke særlig lækkert, når opvaskebørsten ligger og roder rundt i vasken. Og den ligger bare ikke godt, nogen steder. Så hellere hænge den op, i vasken, så den ikke ligger i vejen, eller bliver ulækker.

 

Dutter til stolene, 45kr stk
Man kan godt blive lidt bims, af lyden fra stole der skraber over gulvet. Og man kan blive mere bims over tanken om de ridser de laver i gulvet. De små klæbedupper holder ikke særlig godt, men de her dutter er rigtig smarte. Så larmer stolene ikke, underboerne synes ikke at det er irriterende at høre på, og dit gulv forbliver pænt.

 

Wifi-styret pære til 249kr
Jeg er en af dem der bruger et halvt århundrede i byggemarkedet, på at finde en pære. Den skal lyse med den helt rigtige styrke, og give det helt rigtige lys. Denne pære er altså regulerbar, og kan styres via en app. Man kan både regulere styrken og indstille den, så den lyser præcis når du ønsker det – også selvom du ikke er hjemme…

 

Formbar lim, 139kr
Det her er smart! Smart lim, som man kan forme, og lappe alt muligt med. Mobil-opladeren som altid løsner sig nede ved stikket, kablet til hovedtelefonerne som også på magisk vis, løsner sig nede ved stikket, eller andet som er gået i stykker, og som godt kunne bruge en klat lim. Den tørrer af sig selv, ved stuetemperatur.

 

Et tørrestativ som ikke fylder en hel masse, 350kr
Tørrestativer ér bare altid i vejen. I hvert fald hvis du ikke har så meget plads. På dette tørrestativ, kan du tørre en masse tøj, uden at det fylder alverden, fordi det arbejder i højden, og ikke til siderne. Det kan man altså godt bruge, i en lille Østerbro-lejlighed, eller på studieværelset. Eller hvis man bare ikke gider afsætte særlig mange kvadratmeter til det.

 

Moppe, 129kr
Det er bare ikke altid, at man har lyst tid til-, eller orker at støvsuge og vaske gulv, på den “gammeldags” måde, med støvsuger, gulvspand og hele molevitten. Begge dele kan klares med sådan en smart fætter her. Den er sikkert ikke helt så god som mors metode, men når det skal gå lidt tjept, kan sådan en her, være guld værd.

 

Genanvendelig madpakke-pose, 49kr
Spar på alle de forbandede fryseposer, og put din mad i en fin øko-pose, som du kan bruge igen og igen. Det er super zero waste-agtigt, og sender et godt signal. Og det bedste af alt – det er godt for miljøet. Vi bruger ALT for meget plastik, og alt hvad vi kan gøre for at mindske forbruget, gør en forskel.

 

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.