7 December, 2023, 20:25
voksen

12 ting, du troede endelig ville være SLUT, når du blev voksen

Man gik og troede at det stoppede når først man blev voksen. Men nej. Selvom man er voksen, kan man stadig…

1. … FÅ BUMSER!

Hold kæft, hvor er de træls, og som teenager, troede man naivt, at det ville være slut når man blev voksen. Nu står man så her som (måske) 30+, og har den ondeste kriger på hagen. What the fuck, altså.

bums

2. … Drømme eller have mareridt om skolen.

Det er ikke kun som barn, at man kan drømme om skolen. Tanken om at sove over sig, den dag der er en test eller eksamen, eller en drøm om at stå i skolegården uden bukser på. Det er altså ikke kun for børn.

3. … Blive bange, når du er alene hjemme og hører en lyd.

De fleste af os, har nok set lidt for mange spooky film, til at være helt cool, når vi hører en uforklarlig lyd der hjemme, en sen af den. Mørket og det at være alene, kan bare begynde at få din hjerne til at sætte i frigalop i tanker som vi ikke ønsker at have.

bange

4. … Få cravings efter junkfood og slik.

Måske er det bare i perioder, eller måske er det bare når du er stresset/ked af det/sur/glad/lykkelig/træt eller whatever. Junkfood cravings er en ting! Stadig.

5. … Bruge timer på internettet.

Når først man går på Youtube, kan man lige så godt spole tiden tre timer frem. Man starter med at se en Youtuber der har købt for 400$ på Wish, og man ender med at have set pandaer der nyser, bumser der trykkes, 4 unboxing-videoer, “reaktionsvideoer”, modeller der falder på catwalken, 12 makeup tutorials som man alligevel slet ikke kan efterligne, og tre filmtrailers. Nu er klokken 02.23 og du skal op kl.6, og du skulle bare lige se én enkelt video, mens dine popcorn blev færdige.

6. … Blive fristet til at købe ting i en legetøjsbutik.

Barbiedukker er bare overhovedet ikke, som da vi var små. Littlest Petshop, Puppy in my Pocket og ikke mindst Sylvanians, er simpelthen så fint! Måske har du børn som har lige den rette alder til “dit yndlingslegetøj”, og du kan få stillet dit behov ved at købe los. Måske har du ikke, og så er det måske en smule skørt at købe Sylvanians, bare fordi det der lillebitte køleskab med bittesmå madvarer, er så bedårende at det ikke er til at rumme!

barbie

7. … Blive flov over at købe WC papir.

…Hvilket er totalt åndssvagt, men det er bare lidt som at have et neonskilt over hovedet, hvor der står “JEG HAR ET NUMSEHUL!!!”, og det er lidt kikset. Alle tisser, og alle laver pølser (med mindre man har stomi), og det er naturligt. Det er bare ikke ret fedt!

8. … Blive lidt flov, når dine forældre vil betale for noget.

Du er jo stadig deres barn, og forældre kan godt lide at kunne hjælpe lidt hist og her, selvom du er en selvstændig kvinde der godt ka’ selv. Men på en eller anden måde er det også dejligt og trygt.

9. … Bekymre dig om hvad andre tænker.

Hvis du har børn, har du sandsynligvis sagt til dem mange gange, at de skal være ligeglade med hvad andre tænker – men er du selv det, sådan helt ærligt? Nah. Vi håber på at kunne lære vores børn at være det, for vi skal helt sikkert ikke lære dem at de skal bekymre sig om hvad andre tænker. Dog lærer vi, at selvom det ikke altid er lige behageligt, kan vi ikke tilfredsstille alle.

bekymret

10. … Ønske dig et skød at kravle op på.

Det var bare den ultimative trøst at kravle op på mors eller fars skød, og blive holdt om og få et kys på håret. Selvom man er voksen, kan tingene stadig være svære, og man kunne ønske at man kunne sidde på skødet og blive trøstet lidt.

11. … Føle dig for ung, for uerfaren og slet ikke klar til livets udfordringer.

Det er ok. Alle bliver overvældede eller usikre ind imellem. Hvis de påstår det, lyver de.

12. … Føle at man ikke har den ringeste anelse om hvad man vil med livet, og hvor man er på vej hen.

Som ung, glæder man sig til at blive voksen, så man bliver afklaret, klog og så man ved hvad man vil med livet. Ja hej! At blive voksen, er ikke ensbetydende med at man egentlig ved, hvad man egentlig vil. Igen, sådan har vi andre det også, og det er ok.

fri

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.