2 December, 2023, 22:37

12 valentines gaveidéer til manden i dit liv

Indlægget indeholder affiliate-links

 

Klunkevoks til 119kr

Giv din mand de blødeste klunker ever.
Klunkevoksen er nemlig ren sheasmør og er genial efter barbering og kan med fordel bruges inden træning, så løgposen ikke bliver for svedig og irriteret.

 
 

Depot No. 406 Transparent Shaving Gel til 169kr

Giv din mand en skånsom barbering
Denne shaving gel gør at skraberen glider nemt over huden og er rigtig god til præcisionsbarbering. Den er beroligende for huden og indeholder en masse lækre planter.

 
 

Kevin Murphy SESSION.SPRAY til 216kr

Går din mand op i sit hår?
.. eller vil du gerne have at han gør det? 🙂 Så kunne denne lækre hårspray fra Kevin Murphey være en god gave. Den er økologisk, indeholder ingen parabener og sulfater og den giver et godt hold i frisuren. Og så er den pæn!

 
 

Depot No. 403 Pre-Shave & Softening Beard Oil til 169kr

Giver blødt og lækkert skæg
Hvis man har fuldskæg, skal det altså plejes! Et uplejet fuldskæg er ikke pænt – også selvom han kører “Vikings-stilen”. Med denne lækre olie kan han style og blødgøre dit skæg. Det tæmmer vildnisset og neutraliserer eventuel lugt. Nice!

 
 

WAHL PROFESSIONAL Detailer Trimmer til 636kr

En god og rigtig pæn “mandetrimmer”
Trimmere er sjældent særlig pæne at se på. Det er denne til gengæld. Den har et professionelt og dyrt “barbershop-look”. Den ser rigtig “mandeagtig” ud! Den har en lang levetid og løber ikke tør for batteri, da den sættes i kontakten.

 
 

RazorPit 3.0 Barberbladsrenser til 179kr

Forlæng levetiden på hans barberblade
Trust me on this – den her virker! Jeg har selv prøvet den. Den fjerner effektivt og nemt snavs og snask fra skraberen, og hans (og dine) barberblade kan holde i noget nær en evighed.

Foto: Lasse Lagoni

 
 

Gigantisk Chokolade Marabou til 249kr

Til chokoladeelskeren!
1,6kg Marabou. Det må være vejen til en chokoladeelskers hjerte. Hele 16 stk 100g-plader på en gang.

 
 

50 Ways To Lay Scratch Poster til 109kr

..og med “lay” menes knalde, bolle etc.
Skrab en firkant hver dag (eller flere gange om dagen hvis i er friske) og knald som på billedet. Tror de fleste mænd vil synes at den er sjov.

 
 

Toy Joy BDSM Starter Sæt til 259kr

Bevæg jer ud i blid BDSM
BDSM Starter Sæt fra Toy Joy giver jer den idelle start, når I vil eksperimentere med frække SM og bondage lege. Lad ham binde dig, eller bind ham (han skal selvfølgelig lige være med på den.) Sættet indeholder 1 halsbånd, 1 pisk, 1 gag ball, 2 manchetter, 1 blindfold, 1 bondage reb og 2 brystklemmer.

 
 

Sinful Get Started Anal Begynder Boks med A-Z Guide til 249kr

Er det tid til at prøve sport i 2-eren?
Sinful Get Started Anal Begynder Boks med A-Z Guide er perfekt til dig, der ønsker at eksperimentere med anal stimulation.Den flotte æske indeholder alt, hvad du behøver for at komme i gang med legen: En begynder butt plug, en anal glidecreme, en anal relax spray og en anal douche.

 
 

We-Vibe Sync Par Vibrator med Fjernbetjening og App til 999kr

Giv din kæreste fuld kontrol
Denne vibrator er fjernstyret, hvilket betyder at du kan lade ham styre vibrationerne via en app eller den medfølgende fjernbetjening. Genialt forspil, og den kan også bruges under sex, så han også får glæde af vibrationerne.

Share