29 February, 2024, 19:24

18 supergode, forklarende billeder for os makeup dummies

Jeg er selv en af dem der sjusser mig lidt frem. Det er først for nyligt at jeg har fattet hvorfor primer er så fantastisk, og transparent pudder er jeg stadig ikke helt venner med. Flydende eyeliner er noget jeg stadig prøver at håndtere, og oftest ender jeg bare med, ikke at tage noget på.

Sådanne billeder kan altså være guld værd, for hvilken rækkefølge er det nu, man skal lægge tingene på i, og hvordan er det nu med contour? Og hvad fanden er en “stippling brush” er for noget?

Gem evt billederne på din telefon, så du kann finde dem frem når du bliver i tvivl om, hvordan det nu var at det hang sammen.


 


 


 

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 

Ingen af billederne er lavet af mig, men af andre. Jeg kan derfor ikke tage æren for disse genialiteter.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.