2 December, 2023, 22:33

19 geniale gaveidéer, til næsten hvem som helst

Til en der elsker bobler til 129kr

850ml bobler, i ét glas. What’s not to like? Giv det til én, der elsker bobler.

 
 

Til en med en sød tand til 219kr

Hvis man er barn, eller bare elsker slik, er det ultimativt at have sin egen slikautomat! Den har fået supergode anmeldelser, og vil være et stensikkert gavehit.

 
 

Til en der går op i boligindretning til 319kr

Denne smukke bog med omslag af træ, lyser så snart man åbner den. Den har mikro usb strømforsyning og lyser med 500 lumen. Smuk, enkel og veldesignet.

 
 

Til cyklisten til 179kr

Giv en storbycyklist den perfekte ringeklokke. Den skal nok sørge for, at personen vil blive bemærket – og sætte et smil på medcyklisternes læber.

 
 

Til den humoristiske cyklist til 199kr

Det kræver balls at cykle rundt med denne… interessante cykellygte. Giv den til én der (måske) tør. Eller montér den for personen.

 
 

Til kattedamen (eller manden) til 199kr

Lad modtageren af denne gave, give sin kat, den ultimative kærlighed. Det skønneste katteslik. Bedre den, end tungen.

 
 

Til den kreative til 229kr

Et smukt og humoristisk korsstingsbroderi til dem der i forvejen nyder at være kreativ. Der er flere varianter, og de er alle trendy.

 
 

Til dyrevennen

En ægte dyreven, spiser ikke dyr – de er søde ved dem. Med dette utrolig dyrevenlige fiskeblink, kan dyrevennen give fiskene mad, i stedet for at få dem på krogen. Dét er dyrevenligt.

 
 

Til den der elsker at stå i køkkenet

Kender du én, der kan lide at bage? Så er denne målekande med indbygget vægt, helt genial. Uanset om det er 3dl eller 300g der skal bruges, kan denne kande bruges. Endnu et produkt, der har fået rigtig gode anmeldelser.

 
 

Til den lumre til 99kr

Om det er drengerøven eller den lumre veninde, vil de med garanti, synes at denne er sjov. Den beskrives som en “tittebøh”-bog for voksne, hvor det snedigt placerede hul, skal fyldes ud med noget. Lidt plat, men ret sjov.

 
 

Til den stressede til 169kr

Stresskugler på en helt ny måde. De er nemlig udformet, som et par flotte, bløde og lidt lange mandekugler. De er lige til at sætte fast under skrivebordet, og tag en klemmer, når man er ved at gå op i limningen, eller vil have gang i musefingrene.

 
 

Til… ja, det ved vi sgu ikke helt til 149kr

Du kender sikkert en, som vil synes at disse umådeligt grimme fisketøfler, vil være megasjove.

 
 

Til ham med det store ego til 119kr

Ham med det store ego, eller som faktisk har en stor dillerbøf, vil sikkert synes at denne bog er KANOOON!

 
 

Til husejeren til 99kr

Har man hus, har man med rimelig stor sandsynlighed, også en have. Modtageren af disse, vil måske få lidt mere sjov, ud af havearbejdet. Havehandskerne har indbygggede kløer, som kan være rigtig praktiske i urtebeddet.

 
 

Til friluftsrypen til 79kr

Er man ude om sommeren, kommer man næppe uden om de forbandede myg – med mindre man er en af de få, der er velsignet med ikke at tiltrække de små, blodsugende pestilenser. Friluftstypen vil stensikkert have denne med sig i skoven.

 
 

Til den fantasifulde til 159kr

Med lidt fantasi og tålmodighed, kan man lave nogle rigtig sjove, små animationsfilm. Sættet kommer med baggrunde, ler og en holder til en smartphone.

 
 

Til en handyman

… eller kvinde. Smarte handsker, der holder søm og skruer på plads, ved hjælp af magnetisme. Praktiske og ret cool.

 
 

Til filmnørden til 199kr

Der er 101 film på plakaten, og for hver set film, skrabes et felt på plakaten.

 
 

Til den fjollede til 69kr

Vi kender alle én, der elsker regnbuefarver og enhjørninge. Denne lille enhjørning, er en fin slikautomat, med regnbuefarvet hale. Slikket, kommer ud af nummeren på den, når du trykker den på halen.

Indlægget indeholder affiliatelinks

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.