7 December, 2023, 19:39

27 facts om det mandlige yngle-organ

Tissemand, penis, pik, kødpølse, skinkelyn, kæp, kneppestok, diller, rumsterstok, kæp, jern, diller… Kært… øhh.. lem, har mange navne. Alle mænd har en, og de fleste kvinder har “mødt” en, hvis man er til mænd, altså – men hvor meget ved du egentlig om dette mandlige kønsorgan?

1. Rygning kan forkorte tissemanden med op til en hel centimeter!

2. Den gennemsnitlige mande-orgasme, varer 6 sekunder, mens den gennemsnitlige kvinde-orgasme, varer 23 sekunder. Kvinders orgasme er altså næsten 4 gange så lang som mandens.

3. Omskåret forhund kan faktisk genskabes! Ved at hive det bevægelige hud fra skaftet op, og fæstne det med tape, kan det med tiden komme til at fungere som forhud.

4. Kun én ud af 400 mænd er i stand til at give sig selv, oral tilfredsstillelse. Det estimeres dog, at alle 400 mænd, på et tidspunkt har forsøgt.

5. Der er to typer tissemænd; den ene type, bliver både længere og bredere, når den bliver erigeret. Det kaldes en “grower”. Den anden, beholder mere eller mindre den størrelse den hele tiden har, omend den dog bliver hårdere. Det kaldes en “shower”, og de er som regel i den store ende.

6. Men’s Health har lavet en international, online survey der viste at 79% af de mænd der deltog, havde “growers”, mens 21% havde “showers”.

7. I en spansk undersøgelse, viste forskerne en flok kvinder, billeder af mænd med hhv. god, medium og dårlig sædkvalitet, og bad dem vælge de flotteste mænd. Det viste sig at de mænd, kvinderne valgte oftest havde den bedste sædkvalitet.

8. Den hyppigste årsag til penisfrakturer, er lidt for energisk onani.

9. Verdens største tisser, måler 35,29cm.

10. Ifølge et Irsk studie, har mænd fra Congo, i gennemsnit de største tissemænd, i verden.

11. Mennesker er det eneste primater, der ikke har knogle i deres penis.

12. Både ufødte babyer og døde, kan få erektion.

13. Der findes en mand, der har to fuldt udviklede og fuldt funktionelle peniser. Link HER! NSFW.

14. Det siges at omskæring blev meget udbredt i USA i det 19. århundrede, for at stoppe onani.

15. Store fødder er ikke automatisk lig med en stor dolk. Intet på mandens krop, indikerer størrelsen på hans tisser.

16. En teskefuld sæd, indeholder kun 36 kalorier.

17. Tissemænd er mere fleksible end man skulle tro. Forskere kiggede på par der havde sex i en MR scanner (akavet alligevel), og det viste sig at mandens penis faktisk får samme vinkel som en boomerang, når den er inde i kvinden. Sygt nok.

18. Tissemanden starter med at være en klitoris. Når fostre ligger i maven på en kvinde, er kønsorganerne end, indtil de mandlige kønshormoner kommer til for drengene, og giver dem et… lidt anderledes sæt end piger. Det er også derfor, at klitoris og tissemænd har meget ens nerveender.

19. Den mindste registrerede tissemand, måler 5.08cm.

20. Pikken er ikke en muskel. Den indeholder ikke engang en muskel.

21. Sunde mænd, har typisk mellem 3 og 5 erektioner, gennem en nats søvn. Hver erektion, varer typisk 25-30 minutter. Det er altså op til flere timers erektion, hver nat.

22. Selvom mange mænd bekymrer sig over størrelsen på deres pik, er der faktisk ikke noget at være bekymret for. 85% af alle kvinder, er efter eget udsagn, tilfredse med størrelsen på deres partneres vedhæng. Det smarte ved skeden er desuden, at den tilpasser sig størrelsen og længden på det lem der er i den.

23. Over 50.000 mænd deltog i en online survey, og 45% af dem, ville ønske at de havde en større ynglekæp.

24. Phallofobi er en fobi for tissemænd.

25. Testiklerne hænger ikke helt lige. Den ene hænger lidt højere end den anden, så de ikke rammer hinanden så meget, når manden går.

26. Tyskland er det land i verden, der udfører flest penisforstørrende operationer.

27. En gennemsnitlig sædafgang sker med 45km/t.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.