2 December, 2023, 21:04

30 idéer til en fræk sommeraften

Er du/i også blevet sløve i sommervarmen? Det er der ikke noget at sige til. Overvej at handle lidt frækt ind, og overrask din partner, eller dig selv (selvom overraskelsesmomentet nok ikke er det samme) og tag en fræk aften i sengen.

Jeg har fundet de ting, jeg synes er gode til at pifte det frække lidt op.

Er du single? Så kan du stadig godt få en fræk aften. Mange af tingene jeg har fundet, kan sagtens bruges alene.
Er du mand? Så kan du se, hvad du kan overraske din partner med, og få idéer til mere end én, fræk aften.

 

Vibratorer

Vibratorer kan være utroligt frække for både kvinder og mænd. De kan give fantastiske orgasmer, og bruges både udenpå og inde i dig, såvel som ham. Tag din partner med i legen, lad ham/hende lege med dig, eller kig på hinanden mens i bruger det vibrerende udstyr. Vibratorer kan både være et fantastisk supplement til sex, ligesom det er mere end genialt til singlesex eller forspil.

Den lille frække

Denne lille fyr, er godtnok kun 8cm lang, men er kåret som Verdens kraftigste mini-vibrator. Den har fået lutter gode anmeldelser, og det er altså fordi det er en virkelig powerfull lille fyr. Ifølge sinful.dk har Rocks-Off 80mm, utallige klitorisorgasmer på samvittigheden – og det er da ikke det værste man kan have på samvittigheden, vel?

Den er lillebitte, vandtæt og er fremstillet af allergivenligt materiale uden ftalater. Den fås i flere farver, og er desuden lydsvag, så du kan bruge den uden at være bange for at naboerne går med på en lytter – med mindre den får dig til at skrige af fryd.

Den koster 64kr (på tilbud) og kan købes HER!

Den store og meget kraftige

Den her, sparker røv. Det er en af de helt store, og den har ledning og skal i stikkontakten. Fordelen ved at den har ledning er, at du kan bruge den lige så længe du vil, uden at batterierne giver op. Den kan både bruges til fantastiske orgasmer, og til muskelmassage, fordi den er så stor og kraftig. Du skal nok bare lige gøre den ren, før du låner den til tante Helga og hendes ømme muskler. Den har fået rigtig gode anmeldelser, og også denne, har mange orgasmer på samvittigheden.

Magic Wand er i familie med den populære Magic Wand fra bl.a. Sex and the City.

Den koster 399kr (på tilbud) og købes HER!

Topmodellen

Womanizer Pro W500 Klitoris Stimulator er Rolls Royce modellen. Det er efter sigende en revolutionerende stimulator og en forbedret udgave af den populære Womanizer W100.

Den stimulerer ved hjælp af pirrende, pulserende trykbølger på klitoris, og den har W500 har 12 stimulationsmuligheder, at vælge imellem.

Stimulatoren har vundet prisen som “Mest innnovative tekniske sexlegetøj” på Xbiz Awards. Not bad – huh?

Den koster 1.685kr og kan købes HER!

Den vandtætte

Populær og testvindende klitoris vibrator, der kan nydes alene eller bruges sammen med en partner til f.eks. forspil eller ekstra stimulation under sex.

8 pirrende vibrationsmønstre for endnu større nydelse.

Touch er lydsvag og vandtæt, så du kan nyde de dejlige vibrationer, uanset hvor du har lyst, selv under bruseren.

Fremstillet i medicinsk silikone, der er 100 % ftalatfri. Kommer med USB-oplader og dustbag.

Den koster 465kr (på tilbud) og kan købes HER!

 

Analt legetøj

Måske er du til fullblown analsex, eller måske tænder du eller din partner bare på at blive rørt eller pirret lidt bagi. Har du ikke prøvet det før, har vi fundet et godt begyndersæt, som du kan bruge alene eller med en du stoler på.

Begynder-boksen


Er du klar til at tage skridtet? Denne æske er alt hvad i skal bruge, hvis det er første gang i skal bruge analt legetøj.

Æsken indeholder alt, hvad du skal bruge for at komme i gang med anal stimulation. Den er ideel til jer, der gerne vil opdage nye former for nydelse og pifte jeres sexliv op.

Med æsken får du en anal douche til rengøring af endetarmen, inden det går løs og en anal relax spray, der sikrer en ekstra tryg og afslappende oplevelse.

Derudover får du også en anal glidecreme og en lille butt plug, der har den perfekte størrelse til begyndere. Alt i alt en perfekt begynderpakke. Der medfølger endda (engelske) instruktioner.

Den koster 199kr (på tilbud) og kan købes HER!

Fifty Shades vibrerende butt plug


Den officielle Fifty Shades Of Grey “Delicious Fullness” Vibrerende Butt Plug er perfekt til dig der gerne vil have pirrende analstimulation. Hvis du har læst bøgerne, har du sikkert også siddet og vredet dig lidt i stolen, da Grey introducerede Anastasia for en butt plug.

“I come – again and again, falling, falling, spinning, pulsing around and around – and Christian gently pulls the plug out.” – Anastasia Steele

Den er designet sådan, at den bliver hvor den skal. Den har 7 forskellige vibrationsmønstre og 3 hastigheder der kan få dig (eller din partner) til at synge af fryd. Den er desuden vandtæt og leveres med en opbevaringspose.

Husk en god glidecreme og batterier!

Den koster 239kr og kan købes HER!

Den lille blide


Silk Small dildo fra Tantus er lille, fleksibel og bøjelig. Silk Small er ideel til dig, der ønsker en lille tynd dildo til enten vaginal eller anal brug. Den er også rigtig god hvis man ikke er vant til at få noget op bagi. En køber skriver i en brugeranmeldelse skriver at den cirka er på tykkelse med en tommelfinger – hvilket er rigtig godt hvis man ikke helt har mod på at prøve decideret analsex endnu.

Den kan give stor nydelse, hvis den bruges samtidig med oralsex eller samleje. Det anbefales at man bruger en vandbaseret glidecreme sammen med Silk Small og opnå den optimale nydelse.

Den er allergivenlig, lugtfri, bøjelig, kan koges, og så bliver den hurtig kropsvarm. Den er desuden 100 % ftalat- og latexfri.

Den koster 249kr og kan købes HER!

Den feminine


Ikke alle butt plugs behøver være sorte og “dildo-agtige.
Sinful Jewel Butt Plug i stål er en meget smuk og elegant butt plug. Glas-krystallen i enden giver den et eksklusivt og feminint look.

Butt pluggen er ikke ret stor – faktisk kun 7cm lang, så vil du på dit første anale eventyr, er den en god starter. Vægten på buttpluggen gør, at den stimulerer anus indgangen, når du står eller går.

Buttpluggen kan bruges både varm og kold, så den kan med fordel enten lægges i varmt (kropstemperatur) vand eller køles inden brug. Den kan med fordel bruges mens i har sex, og den kan bruges både af mand eller kvinde.

Husk en god glidecreme!

Den koster 279kr og kan købes HER!

 

Fjernbetjent legetøj

Giv styringen til din partner, eller pir’ dig selv når du er ude eller hjemme.
Et restaurantbesøg eller en tur i biffen, kan hurtigt blive til en hedt forspil.

Testvinderen


Giv dig hen og overdrag kontrollen til din partner, med dette LELO Lyla 2 æg, som er en forbedret udgave at det oprindelige Lyla æg. Med 33 overvejende positive anmeldelser, må denne kunne siges at være en favorit. Brug den der hjemme, eller i situationer hvor det er ekstra pirrende – f.eks på restaurant eller i biografen.

LELO Lyla 2 er det eftersigende det bedste trådløse vibrator æg på markedet og så er det oven i købet verdens mest lydsvage trådløse æg.

Vibrationerne styres med SenseMotion-teknologi via bevægelserne fra dig, der har fjernbetjeningen, eller ved hjælp af knapper på selve ægget. Den er desuden både genopladelig og vandtæt.

Par-vibratoren har et utrolig stilrent design og den bløde, medicinske silikone bliver ekstra glat og lækker hvis den bruges sammen med glidecreme.

Sættet er kåret til det bedste trådløse vibrator-æg på Ekstrabladet.dk, med 6 ud af 6 stjerner.

Det koster 799kr (på tilbud) og købes HER!

Par-vibrationer


Der er ikke to kroppe, der er ens, og derfor kan det være svært at finde sexlegetøj, der passer perfekt til hver enkelt. Par vibratoren We-Vibe Sync kan tilpasses, så den har den optimale pasform til netop din krop.

Meningen med den er, at den skal bruges af kvinden under sex. Den ene del skal ind i skeden, mens den anden del skal sidde på klitoris. På den måde får kvinden både g-punkts- og klitoris vibrationer, mens manden også nyder godt af vibrationerne. Den kan også bruges af kvinden alene. Med appen kan din partner desuden styre vibratoren, uanset hvor I verden han/hun befinder sig, hvilket gør den ideelle til frække (langdistance) parlege.

Den har hele 11 forudindstillede vibrationer, som I kan skifte mellem på selve vibratoren, via fjernbetjeningen eller app.
We-Vibe Sync er fremstillet i medicinsk silikone.

Den er vandtæt og kan genoplades med den medfølgende oplader, og den vandt i 2017 en XBIZ Award for “Couples Sex Toy of the Year – Powered”. Lækkert!

Den koster 698kr (på tilbud) og kan købes HER!

 

Smæk og bondage

Vi har fundet nogle gode begynder-redskaber til at give let smæk i rumpetten. Lige fra en fræk lineal, til en lækker flogger og frække, bløde håndjern. Har du læst Fifty Shades? Så er det måske nu, du skal prøve de ting der får Anastasia op under loftet.

Begynder-paddle


Denne er perfekt, hvis du ikke helt har erfaring med smæk. Den kan slå både blidt og hårdt, og er ikke så overvældende for en nybegynder.

Måske er du ikke decideret til tanken om S/M, men vil bare gerne have eller give et par blide smæk. Skabe lidt Fifty Shades feel.

Den er lavet af sort kunstlæder med bogstaverne XOXO, som står med rødt. Hvis du slår hårdt nok, vil de fire bogstaver kunne anes på huden.

Giv den til din partner, eller giv ham/hende smæk med den – men husk at spørge først 🙂

Den koster 99kr og kan købes HER!

Fifty Shades flogger


Denne flogger-pisk er en del af den officielle Fifty Shades of Grey kollektion, som er designet i samarbejde med selveste E. L. James – kvinden bag bestseller trilogien.

Pisken, hvis originale navn er Fifty shades of Grey Please Sir Flogger, giver dig chancen for at udleve dine SM fantasier med pirrende strejf og skarpe sensuelle slag.

De 48 sølv-snerter vil svinge i takt med hver en bevægelse, du udfører. Den er ideel til både blide berøringer på huden samt de noget hårdere slag, som vil frembringe en varmende fornemmelse på huden. En perfekt pisk, når du/I vil “pine” hinanden, på den frække måde.

Den koster 189kr og kan købes HER!

En blød paddle


Denne bløde sex paddle er ideel til jer, der ønsker at eksperimentere med paddle for første gang.

Paddlen er tosidet. På den ene side er den lavet af blødt nappa-læder, og den anden side er lavet af blødt kunst pels. I kan med fordel starte ud med at lege med den bløde side. Det giver en god opvarmning og derved en rigtig god oplevelse.

Paddlen har et stabilt håndtag som giver et godt greb, så I rigtig kan give smæk!

Den koster 199kr og kan købes HER!

Fifty Shades fikseret


Invitér din partner med ind i et helt nyt, erotisk univers af blid bondage og overlad den fulde kontrol med Want to Play bondage rebet fra Fifty Shades Freed. Det kan hurtigt blive en aften i sent vil glemme.

I kan se frem til mange frække timer med det elegante og silkebløde reb på 10 meter med smukke rosa guld detaljer.

Brug gerne rebet sammen med jeres vibrator, til oralsex eller til blid smæk og oplev den ekstra pirrende dimension, der skabes, når den ene part er underkastet den anden.

Det koster 149kr og kan købes HER!

Bløde håndjern


Disse bløde Sex & Mischief sex håndjern er helt ideelle til jer, der ønsker at eksperimentere med bondage for første gang.
Sæt dem om håndleddene og spænd dem med velcrolukningen. De er meget nemme både at få på og af.

Manchetterne er foret med blødt stof indvendigt, og de er derfor meget behagelige at have på og laver ikke mærker i huden. Desuden er de justerbare og kan derfor passe på næsten alle.

Sex håndjernene er en del af Sex & Mischief serien, som er produkter specielt designet til jer, der gerne vil eksperimentere med bondage eller BDSM for første gang.

De koster 99kr og kan købes HER!

Blindfold


Drømmer I om at forføre hinanden, lade den af jer ene tage kontrollen og den anden overgi sig til mørket og til et forspil, hvor alle andre sanser end synssansen vækkes til live? Til dette er Blind Passion Love Mask perfekt.

Love Mask er en blød blindfold maske, som dækker øjnene. Når I bruger den, vil I opdage, hvor anderledes det vil føles at røre, kysse og elske, når den ene af jer ikke kan se, hvad der foregår. Når alt er mørkt omkring én, og man har mistet noget af kontrollen, så fristes man ofte til at udforske sig selv og sin partner på helt nye måder.

Love Mask kan også være dejligt at bruge alene. Man vil opdage helt nye sider af sig selv.

De koster 99kr og kan købes HER!

 

Sjov

Når det bare skal være lidt skægt, men stadig frækt. Brug tingene som forspil, og få et godt grin imens.

Fifty Shades og naughty


Går kærlighedslivet lidt på tomgang? Mangel på romantik og et sexliv, der kører, men ikke ligefrem byder på overraskelser? Eller vil I bare gerne prøve noget nyt?

Fifty Nights of Naughtiness er det perfekte spil, der giver et ekstra pift til romantikken og sexlivet! I alt indeholder spillet halvtreds kort på fem niveauer: Uskyldige hvide, passionerede rosa, hede røde, frække skarlagenrøde og lumre sorte. Kortene indeholder udfordringer for både romantikken og sexlivet, og de kan handle om alt lige fra at tage på picnic sammen og til at have sex på køkkenbordet eller anskaffe fælles sexlegetøj. I vælger niveau ved at slå med den medfølgende farveterning: Viser den gult, må I selv vælge et kort…

Fifty Nights of Naughtiness er en lidt blødere og lidt mindre snusket variant af Fifty Days of Play. Spillet er perfekt til jer, der gerne vil udforske sexlivet yderligere, men er lidt i tvivl, om I ønsker alt for avancerede øvelser!

Det koster 169kr og kan købes HER!

Klon dilleren


Lav din egen vibrerende dildo, som ligner din kærestes/bollevens fuldstændigt. Hvis han er væk, vil han sikkert nyde at vide at du tilfredsstiller dig selv med en kopi af ham, og være mega-klar når han kommer hjem.

Clone a Willy-kittet indeholder alt hvad du har brug for, for at skabe en tro udgave af en penis, og så medfølger der en lille vibrator, som du uden besvær sætter op i ”Willy” under støbningsprocessen. Alt, det kræver, er et par minutters forberedelse, lidt vand og tørretid. Voila! 24 timer senere har du en realistisk udgave af hans dillergøj, som du kan nyde når du ikke har adgang til den ægte vare.

Clone er Willy er et kvalitetsprodukt, som er ftalat-, latex- og allergifri og derfor 100 % sikkert at bruge.

Sinful anbefaler at man bruger en penisring til at holde pikken hård, mens man støber.

Sættet koster 139kr og kan købes HER!

Ring for sex


Somme tider er diskrete hints bare alt for kedelige, når du føler dig hed og lidenskabelig! Men hvordan skal du så få dit budskab frem? Ved at ty til en gammel og gennemprøvet kommunikationsmetode naturligvis: klokkeringning!

Med klokken Ring For Sex ved siden af sengen er det nemt at signalere til din partner, at du har lyst til sex!

Men er der ikke en nemmere måde at fortælle det på? Det tvivler vi på! Klokken skal ikke oplades, og du behøver ikke at råbe højt, så du bliver hæs – du kan jo godt selv høre det; engang imellem er den simpleste metode også den bedste! Et lille pling er nok til at fortælle, at du er klar til lidenskab!

Føler du dig fuld af kærlighed og gavmildhed? Hvorfor så ikke give klokken til din partner? Måske med en hilsen som f.eks.: “jeg er kun et klokkering væk – altid klar til at forkæle dig!” – det kan blive starten på en rigtig hed og skøn dag for jer begge!

Den koster 49kr og kan købes HER!

Det frække spil


Dæmp lyset, sluk telefonerne og gør jer klar til at spille dette sensuelle, erotiske brætspil Monogamy.

Spillet vil næsten helt sikkert gøre jer lidt mere kærlige, smilende og opstemte efter blot få kast med terningen.

Undervejs i spillet vil I blive udsat for spændende, morsomme og sexede udfordringer. Spillet vil åbne op for nye sider af jer, uanset om I har været sammen i flere år eller kort tid, og uanset om det er en fræk fredag aften eller en kedelig søndag formiddag

Spillet når sit klimaks, når vinderen skal gøre én af de 50 fantasier fra kortene til virkelighed.

Monogamy er på engelsk, men meget nemt at forstå. Det er kåret til årets spil for par og vist i mange TV-programmer.

I 2014 kårede også den svenske avis “Aftonbladet” Monogamy som testvinder.

Det koster 139kr (på tilbud) og kan købes HER!

 

Lingeri

Fyr helt op under din partner eller dig selv, med orgasmetrusser, frækt undertøj og bundløse trusser.
Send et billede til din partner, og lad ham/hende koge af lyst, indtil i ses senere på dagen. Eller tag trusserne på et stykke tid, og læg dem i din partners lomme, med en besked om at de skal på senere på dagen.

En lækker gave


Pak verdens dejligste gave ind – nemlig dig selv!

Knuder er, hvilket ikke er nogen hemmelighed, ikke specielt sexede i sig selv. Men netop som mange andre ting (tøj, ingen tøj osv.), så kan det blive rigtig sexet, hvis det er en meget attraktiv og sexet ting, knuden er bundet omkring. Altså en, som den, der skal modtage “pakken”, godt kan lide.

Men det er naturligvis ikke alle former for knudeanordninger, der duer, (læg den gamle klud ned i skuffen igen!) Naughty Knot er knuden, der kan binde det du ønsker på en måde, så alle de spændende overraskelser er skjult.

Den koster 149kr og kan købes HER!

Perler på perlen


Hvem har sagt, at en umiddelbart ganske almindelig tai trusse skal være kedelig? Og hvem ville ikke elske at få orgasmer dagen lang?

Cottelli har designet denne forførende og sensuelle orgasme trusse med en perlerække indsyet i skridtet, som pirrer og stimulerer dig i løbet af dagen, som du bevæger dig.

Tag dem på, og send din partner et billede med dig i dem – så kan han/hun gå og tænke på dét, resten af dagen.

Er man ikke til konstant stimulation, kan trussen vendes, og de hvide perler kan virke som en delikat udsmykning

De koster 79kr (på tilbud) og kan købes HER!

Fuldt gear


Uanset hvem din partner er, er der ingen som helst tvivl om at han/hun vil være klar, når du viser dette lækre sæt.

Sættet ikke bare føles, men ser også fantastisk ud. BH’en er lavet i blød og blonde og de justerbare stropper sikrer dig den perfekte pasform og sammen med den dybe udskæring vises dine boobies fra sin bedste side.

Hofteholderen smyger sig smukt rundt om din navle, mens de sensuelle blonder løber ned langs hoften til de 4 justerbare strømpestropper.

Sæt prikken over i’et med et par selvsiddende strømper. Husk desuden at sætte trusserne uden på, hvis du skal kunne få dem af, uden at tage hofteholder+strømper af.

Det koster 299kr og kan købes HER!

De bundløse


Denne frække sorte blonde hipster fra Dreamgirl giver dig og din partner let adgang til de intime områder ved hjælp af trussens todelte bund. Perfekt til en hed aften. Vis eller fortæl din partner, hvad du har på, allerede om morgenen, og lad ham/hende syde af længsel hele dagen.

Den bløde kvalitet giver en yderst behagelig pasform uden at gå på kompromis med udseendet.

Hipsteren er designet med en bred lavtaljet blonde og røde satin sløjfer både for og bag, som giver et sexet look.

Du kan fuldende sættet med et par selvsiddende strømper med blondekant, men trusserne kan sagtens stå alene, og stadig have en fantastisk effekt.

De koster 129kr og kan købes HER!

 

Glidecremer

Alt bliver bare bedre, med en god glidecreme. Helt “almindelig sex” får et ekstra pift, og det gør en verden til forskel med legetøj. Husk at tjekke, hvilken type glidecreme, det anbefales at bruge med det legetøj du har eller anskaffer sig. F.eks. skal man bruge vandbaseret glidecreme med silikone-legetøj, mens man kan bruge silikonebaseret glidecreme til legetøj i stål og glas.

Den vandbaserede


Fun Factory Toyfluid er en vandbaseret glidecreme, der er udviklet specielt til brug sammen med sexlegetøj.

Toyfluid gør oplevelsen med sexlegetøjet mere glidende, endnu glattere og i det hele taget bare mere nydelsesfuld.

Fordi Toyfluid er vandbaseret, er den perfekt til sexlegetøj af silikone, samt kondomer.

Fun Factory producerer selv sexlegetøj i høj kvalitet, og netop denne glidecreme, har fået supergode anmeldelser.

Den koster 99kr og kan købes HER!

Den silikonebaserede


Dr. Love blev i 2009 kåret til den bedste glidecreme ved Erotixxx-Awards, og det er ikke uden grund. Lad dig ikke narre af det lidt corny navn, for den er effektiv!

Dr. Love er en silicone glidecreme lavet af silikone af højeste kvalitet. Den er allergivenlig, drøj i brug og holder glideevnen meget længe.

Dr. Love silikone glidecreme er helt uden duft og smag, og den kan benyttes som glidemiddel i alle kropsåbninger.

IKKE benyttes på silikone sexlegetøj.

Den koster 219kr og kan købes HER!

Til numsen


Pjur Analyse Me Anal Glidecremen er udviklet specielt til at give de bedste betingelser for analsex og analleg.

Pjur Anal glidecreme er lavet af silikone, og er derfor ideel at bruge sammen med sexlegetøj lavet af stål og glas.

Glidecremen er meget drøj og ekstra cremet. Den er optimal til analsex og leg med anal sexlegetøj.

Vil du opnå den mest afslappende oplevelse, anbefaler vi, at du kombinerer denne glidecreme med Pjur Analyse Me Anal Afslapnings spray.

Pjur Analyse Me Anal Glidecreme er dermatologisk testet og produceret i Tyskland.

OBS: Du må IKKE bruge denne glidecreme sammen med sexlegetøj lavet af silikone.

Den koster 139kr og kan købes HER!

Den der kilder


Ønsker du en glidecreme, som er skånsom mod sensitiv hud og stadig har en pirrende effekt?

Waterglide Tingling er en vandbaseret glidecreme, som føles stimulerende og kølende for både ham og hende. Den tyktflydende gel har desuden den helt perfekte PH-værdi til brug i og omkring de intime områder.

Den er både klinisk og dermatologisk testet og indeholder ikke parabener, så du kan benytte den selv på sart hud.

Perfekt til brug sammen som par eller med dit sexlegetøj i alle materialer. Påfør lidt glidecreme inden legen og mærk den kæmpe forskel. Gør overfladen på dit yndlings legetøj mere levende, glat og bevægelig.

Glidecremen er også sikker at bruge sammen med kondomer, når du er sammen med din partner

Den koster 149kr og kan købes HER!

Stram op!

Undersøgeler viser, at en trænet bækkenbund, kan give bedre orgasmer og øget sexlyst. Og hvis de samtidig, kan pirre dig lidt, er det jo bare win-win.

Begyndersættet


Je Joue Ami Bækkenbundskugler er et sæt bestående af 3 bløde og yderst behagelige bækkenbundskugler udviklet i samarbejde med førende sexeksperter.

De fleste kvinder opnår større sexlyst og mere intens følsomhed i deres underliv, hvis de træner deres bækkenbund ofte. Bækkenbundstræning anbefales af både sexologer, jordemødre og gynækologer.

Alle 3 kugler er udstyret med en metalkugle indvendigt, der bevæger sig let, når du bruger den. For at undgå, at kuglen falder ud af dig, bliver du “tvunget” til at knibe sammen om kuglen, og på den måde får du trænet din bækkenbund til at blive stærk og sund. Samtidig vil du også opleve, at din sexlyst med tiden bliver større og dine orgasmer ligeså.

De koster 355kr (på tilbud) og kan købes HER!

Hi-tech kuglerne


Nu kan du både træne din bækkenbund, få kraftigere orgasmer og pifte dit sexliv op med den effektive bækkebundstræner We-Vibe Bloom.

Bloom har 7 vibrations programmer med alt fra blid massage til dyb og tilfredsstillende rumlen, så du kan bruge bækkenbundstræneren til nydelsesfuld solo-hygge eller som tilbehør til pikante par lege ude eller hjemme.

Der skiftes nemt mellem programmerne via den gratis We-Connect app, der også gemmer dine fremskridt og fungerer som din personlige træner. Her kan I også skræddersy jeres egne favorit programmer eller fjernstyre bækkenbundstræneren, uanset om I er sammen eller befinder jer på hver sin side af jordkloden.

Der medfølger desuden 3 udskiftelige vægte, så du kan starte forsigtigt ud, og langsomt arbejde dig op i takt med at din bækkenbunds muskulatur øges. Vælg mellem 10g, 30g og 45g vægte.

We-Vibe Bloom er lavet i medicinsk silikone uden ftalater, BPA og latex. Den er vandtæt og kan genoplades med det medfølgende USB-kabel.

De koster 689kr (på tilbud) og kan købes HER!

Og så er der bare tilbage at sige god fornøjelse 😉 Og husk at lukke vinduerne!

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.