2 December, 2023, 22:39

Russisk automat sælger Instagram likes og følgere

100 likes koster dig “kun” 89 cent! 

I årevis har de, der er sultne efter online-popularitet, købt falske likes og følgere, på alle tænkelige sociale medier.
Til gengæld lille beløb lover masser af tvivlsomme hjemmesider alt lige fra et par likes på din Instagram post, til en million Twitter-followers.

Disse sites udgør en lille lyssky industri, der opererer på kanten af ​​internettet og i strid med sociale medier sites ‘servicevilkår.

Wannabe virale celebs behøver ikke længere at gå på nettet for at få deres fix. I hvert fald ikke i Rusland. Denne automat, der oprindeligt blev spottet af journalisten Vasily Sonkin postet på Twitter af hans kollega Alexey Kovalev, lader dig købe likes og followers, i Okhotny Ryad, et shoppingcenter i Moskva.

For den ekstremt lave pris på 50 russiske rubler (89 amerikanske cent), kan du sørge for at din selfie får de ekstra 100 falske Instagram-likes, som det fortjener.

For dobbelt pris (1,77 dollars) kan du købe 100 Instagram følgere, uden at behøve at forlade det underjordiske indkøbscenter, hvor automaten står.

Heldigvis kan denne multifunktionsenhed også tage sig af dine andre sociale medier behov. Den kan nemlig tage folks selfies og udskrive folks Instagram-fotos, og det sælger også falske følgere og likes til VK, et populært socialnetværk i Rusland.

Hvor godt maskinen egentlig fungerer, er der endnu usikkerhed omkring.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.