7 December, 2023, 21:07

6 vibratorer der får dig op under skyerne

Reklame – indholdet indeholder affiliatelinks

Uanset om man er i forhold eller single, er en god vibrator altså god at have. Den kan nemlig både bruges alene eller sammen med din partner, og alle ved at det hele er lidt sjovere hvis man jævnligt får et par gode orgasmer!

Hvis du er single kan godt være en smule trættende (misforstå mig ret) altid at give dig selv den samme orgasme på samme måde, så måske er det tid til noget nyt?

Jeg har fundet x vibratorer som med glæde måtte komme hjem og bo hos mig.
  

Satisfyer Pro 2 Next Generation til 289kr


En lille, uskyldigt udseende fyr med hele 127 gode anmeldelser på Sinful.dk.

Men lad dig ikke narre af det uskyldige ydre. Den stimulerer nemlig klitoris ved hjælp af pulserende trykbølger, har en kraftig og lydsvag motor og hele ELLEVE hastigheder. Og så er den genopladelig og vandtæt, så du kan tage den med i badet!

Flere brugere lovpriser den til skyerne og bruger ord som “to-go vibrator” og “orgasmegaranti”.


  

Fairy Original Massage Wand til 399kr


Fairy er i familie med den populære Magic Wand, og her har vi altså fat i en kraftig frøken. Fairy er så kraftig at den kan bruges til kropsmassage, og den er faktisk en af de kraftigste på markedet. Der er ingen chance for at den løber tør for strøm, for den har ledning og kan sættes i stikkontakten – så ved man at der er power i.

Fairy Original Massage Wand har i 2012 vundet en pris for den bedste Magic Wand!


  

Fairy Mini Opladelig Massage Wand til 299kr


Her er Den store Fairys genopladelige lillesøster.

Der er altså ingen ledning på denne, men det gør den ikke svag. Den er nemlig stadig en af de kraftigste på markedet, og kan bruges til dine muskler, ligesom versionen med ledning. Den har trinløs vibrationer, så du selv kan finde den helt rigtige indstilling.


  

Womanizer Premium Klitoris Stimulator til 1395kr


Det lyder som en reklame for TV-Shop, men det her er altså både sandt og godt: Orgasmegaranti eller pengene tilbage. Du kan altså prøve Womanizer Premium Klitoris Stimulator i 30 dage, og hvis du ikke kommer, kan du sende den tilbage.

Womanizer Premium bruger patenteret Pleasure Air Technology, der stimulerer din klitoris ved hjælp af pirrende, pulserende trykbølger. På denne premium model er der skruet op for det højeste niveau, og ned for det laveste, sådan at spektret er blevet større. Så uanset om du er til det HELT blide eller der bare skal smæk på “tutten”, kan du bruge den.

Dette er altså en Rolls Royce model indenfor klitorisvibratorer.


  

Satisfyer Pro Penguin Next Generation Klitoris Stimulator til 249kr


Selvom det ligner noget af ungernes legetøj, er Satisfyer Pro Penguin altså ikke til børn.

Den lille, søde pingvin stimulerer klitoris ved hjælp af pulserende trykbølger, har en kraftig og lydsvag motor. Og så er den genopladelig og vandtæt, så du kan tage den med i badet! Flere af de kunder der har anmeldt den, beretter om sprøjteorgasmer, så det lyder lovende. Den er mere eller mindre lysløs, så snart den rammer huden.

Den har desuden vundet flere priser, heriblandt en Reddot Design Award.


  

Lovense Lush App-Styret G-Punkts Vibrator til 849kr


Supersmart, vandtæt g-punkt vibrator, som kan styres med en app fra din smartphone eller Apple Watch.

Man kan selv lave sine egne vibrationsmønstre med appen, og du kan lade din partner styre den – man kan endda bruge den når man er ude i det offentlige, idet den kraftige vibrator er støjsvag.

Share