21 January, 2020, 04:50

Hvor klog tror du Amalie Szigethy er?

Vi kan ikke komme udenom at Amalie Szigethy har sagt enormt mange sjove ting. Hun har en tendens til at bruge rigtig mange velkendte danske talemåder, men så twister hun dem lige en tand, så de bliver ukorrekte men sjove og faktisk ret opfindsomme.

I denne udsendelse fra DR, kigger Amalie blandt andet nærmere på hvad intelligens egentlig er. Hun ser også nærmere på hvilke typer intelligenser der findes, og hvorvidt intelligens egentlig er vigtig eller ej, i forskellige sammenhænge. Det er ikke nogen hemmelighed at der blandt danskerne tales om hvor intelligent Amalie egentlig er, eller om hun er intelligent eller ej.

 

Uanset om hun er intelligent eller ej, har hun formået at forfølge sin drøm, og leve af at være kendt og på TV. Det er bestemt ikke alle som det lykkes for. Hun tjener nok på “bare at være Amalie” til at hun kan opretholde en levestandard som gør hende tilfreds, og det er helt sikkert ikke noget hun kommer sovende til – det er slet ikke det.

Dem som har set programmet Forsidefruer, har også en overvejende tendens til at finde Amalie meget sympatisk og nede på jorden. Det fremgår blandt andet af talrige Instagram-kommentarer, både på Amalies egen Instagram-profil, men også på de andre deltageres. Og vi er enige!

Se DR’s program Er du dum eller hvad, og find ud af hvor intelligent Amalie egentlig er. Men Amalie – hvis du læser dette, skal du vide at vi synes at du er f*ucking fab! 🙂

Se udsendelsen HER, og få svaret!

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.