14 July, 2020, 09:12

ANNE METTE HANCOCK – PITBULL

Titel: Pitbull
Forfatter: Anne Mette Hancock
Genre: Krimi
Serie: Helouise Kaldan – nr. 3
Forlag: Lindhardt & Ringhoff
Udgivet: 02-01-2020
Oplæser – lydbog: Jon Lange

“Pitbull” er den tredje bog i serien om Helouise Kaldan, en journalist der, som i alle “journalist-krimier”, bliver rodet ud i en ordentlig omgang action.

Helouise (udtales med stumt “H”) er i forbindelse med research til en artikel, blevet frivillig våger for en døende mand ved navn Jan Fischof. Jan er dement og han har efterhånden ikke mange klare øjeblikke tilbage. En dag kommer Jan til at fortælle Helouise noget om et dødsfald, han var involveret i, og det kan Helouise selvfølgelig ikke lade være med at pille i, og som forventet, bliver det temmelig farligt.

Jans indrømmelse fører Helouise til Jylland, og hendes gode ven, efterforskeren Erik Schäfer, bliver også rodet ind i det.

Denne bog er oplæst af Jon Lange, som er en af de klart bedre oplæsere. Historien er virkelig spændende, og jeg åd den råt på to dage. Den kan stå nogenlunde selvstændigt – min far lyttede den, efter at jeg havde nævnt den, og han nød den, selvom han ikke har læst de to foregående bøger i serien.

Hvis jeg skulle sige noget, kunne der måske godt have været brugt lidt mere tid på den sidste fjerdedel af bogen, da det pludselig gik meget stærkt, og da jeg personligt følte, at der var et par ender, der ikke blev sluttet helt. Hele bogen var dog samlet set så god, at det ikke gør så meget.

Share