21 September, 2023, 13:13

Aqua er tilbage med ny single

Aqua havde deres gennembrug i 1997 med sangen Barbiegirl, som tog Danmark, og en god del af verden med storm. Siden da kørte det for dem i et par år, med megahit efter megahit, og i 2001 gik de fra hinanden.

Som barn/ung var jeg MEGA GIGA Aquafan. Jeg syntes at Lene Nystrøm var den smukkeste i verden, og at Søren Rasted var mega lækker. Jeg havde alt lige fra penalhuse, badetøj og klipklappere med dem, og selvfølgelig et værelse, overplastret med Aqua-plakater.

De numre de har udgivet siden deres opløsning, har ikke været min kop te – måske er jeg bare blevet ældre. Dog synes jeg stadig at medlemmerne ser fabelagtige ud! Men nu har de altså udgivet en ny single – Denne gang uden Claus Norreen, som altid har virket som den stille fyr i baggrunden.

Det nye nummer hedder Rookie, og måske er du vild med det 🙂

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.