7 December, 2023, 20:25
woman shaving

Spar penge – billige barberblade hos Barberklingen.dk

Barberklingen.dk tilbyder det, som vi har manglet længe; ordentlige skrabere som ikke koster en formue. Det er virkelig smart. Barberblade på abonnement!

Sådan fungerer det:
Man lægger ud med at bestille en prøvepakke til 49kr. Prøvepakken indeholder et håndtag som du skal fortsætte med at bruge, 2 blade og et rejseetui som også er rigtig smart at bruge, hvis du har små nysgerrige fingre i husstanden.

Derefter kan man få leveret fire nye barberblade, med et fast interval.

Hvis man barberer sig 5-7 gange om ugen, bør man få leveret hver fjerde uge.
Hvis man barberer sig 3-5 gange om ugen, bør man få leveret hver ottende uge.
Hvis man barberer sig 1-2 gange om ugen, bør man få leveret hver tolvte uge

Man kan også vælge ikke at købe flere, efter man har bestilt prøvepakken, eller man kan vælge at bestille igen når man har brug for det. Der er ingen binding, og det kan vi godt lide. Og så er der fri fragt – det kan vi også rigtig godt lide.

Det koster det:
99kr pr gang. That’s it!

Alle håndtagene er ens, alle bladene er ens. Ingen farveforskel til kvinder og mænd, og vigtigst af alt – ingen prisforskel hvor barberbladene til kvinderne er dyrere end dem til mændene. Der er desuden Aloe Vera og vitamin E på bladene, så vores hud bliver endnu mere lækker, uanset hvor der er barberet.

Deres Trustpilot taler desuden for sig selv – de har 9,4 ud af 10, og dette er baseret på hele 3.554 anmeldelser. Det er virkelig flot.

Se mere på www.barberklingen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.