2 December, 2023, 21:38
e.l.f. beauty shield

Beauty Shield – ny familie af hudpleje fra E.L.F.

Der er mange miljømæssige faktorer, som kan skade din hud, heriblandt forurening og UV stråler. Desværre er disse ting, rigtig svære at undgå med mindre du bor et øde sted (uden sol). Snart lancerer E.L.F. en ny hudpleje kollektion, Beauty Shield, som beskytter din hud mod nogle af disse ting, og som, ligesom resten af E.L.F.’s udvalg, er til at betale. Den kommende linje hedder E.L.F. Beauty Shield, og indeholder syv produkter som kan bruges i dagligdagen, og som beskytter din hud mod tidens tand (den ér svær at undgå, ikke?),  solskade, og livløs-, og tør hud.

e.l.f. beauty shield

Takket være antioxidanter og solfaktor, giver produkterne din hud al den hjælp den kan få, og hele serien er designet til at kunne blive brugt under din makeup, så de har faktisk taget højde for at din foundation skal lægge sig pænt ovenpå. Desuden er alle produkterne fri for parabener, sulfater, thalater og alkohol, så selv dem med meget følsom hud, kan bruge produkterne.

 

Linjen indeholder bl.a.

Beauty Shield Vitamin C Pollution Prevention Serum

En “brightening booster” med vitamin C, vitamin E (godt mod rynker)
og granatæble-ekstrakt som siges at være kræfthæmmende. En serum der
fugter og styrker  huden.e.l.f. beauty shield

 

Beauty Shield Skin Shielding Moisturizer SPF 50

Efter serumen er påført, vil denne creme med solfaktor, tilføre din hud endnu mere fugt. Med olier fra blandt andet gulerodsfrø og solrikkefrø, får huden glød og en glat overflade, som din makeup gerne vil ligge pænt på. Men du behøver ikke lægge makeup ovenpå 🙂
e.l.f. beauty shield

 

Beauty Shield Skin Shielding Primer SPF 50

Hvis din hud ikke helt vil som din makeup vil, kan du bruge denne primer med høj solfaktor. Jo tak!
e.l.f. beauty shield

 

Beauty Shield Daily Defense Makeup Mist

Denne mist kan bruges midt på dagen, uden at den messer med din makeup. Den opfrisker og beroliger din hud, takket være lakrids-ekstrakt og vitamin E.
e.l.f. beauty shield

 

Beauty Shield Dual Defense Cleansing Facial Brush

Dette er ikke bare en standart børste – tjek enden. Den er designet til at tage produktet op af bøtten med, hvilket er langt mere hygiejnisk end fingrene nede i produktet. Børsten er en superblød manuel Clarisonic-børste. Dens silikone-hår fjerner blidt snavs og makeup, uden at skade huden.
e.l.f. beauty shield

 

Beauty Shield Recharging Magnetic Mask Set

Nogle af jer har måske hørt om de magnetiske ansigtsmasker, som gik viralt sidste år. Denne maske koster meget mindre end de pebrede versioner man ellers har kunne få. First påfører man masken som indeholder jern, vitaminer og plejende arganolie. Selvom den ligner en almindelig muddermaske, er den anderledes. I stedet for at vaske den af, løfter man den simpelthen af med den medfølgende magnetiske dims. Meget mindre plaskeri og vådt hår, yay!
e.l.f. beauty shield

Beauty Shield Massaging Overnight Recovery Cream

Denne smarte tube, har indbygget massage-kugler i applikatoren, sådan at man kan massere produktet ind i huden. Cremen indeholder vitamin C, arganolie, granatæble-ekstrakt og gulerodsfrø-olie, som gør underværker på huden – specielt når den masseres ind.
e.l.f. beauty shield

E.L.F. Cosmetics regner med at produkterne kommer i handlen i Danmark til foråret.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.