23 January, 2021, 00:21
beeld

Beeld – få 20% rabat på mobilbilleder, printet på lækre plakater

De fleste af os har virkelig mange betydningsfulde billeder på mobilen. Billeder som vi for alt i verden, ikke vil miste. Det er sjældent at man får taget sig tid til at kigge sine yndlingsbilleder igennem – måske ender de med at blive “glemt” på en kedelig backup på computeren.

Man har alle mulige ambitioner om at få dem printet, men får det sjældent gjort, for det kan sgu godt være en smule bøvlet at få overført billederne til computeren, og så få sat det pænt op.

Du sidder med meget stor sandsynlighed allerede med mobilen i hånden, og er kun få klik fra at få lavet dine mobilbilleder om til personlig kunst hvor du selv bestemmer budskabet.


Og det er altså virkelig nemt
– vi har prøvet det! Man går simpelthen bare ind og vælger hvilken størrelse man ønsker, og derefter vælger man hvor mange billeder man ønsker at have på. Når du har valgt det, begynder det sjove, og det eneste som faktisk er svært – at udvælge billederne. Men det er også hyggeligt. Du kan både vælge dine Instagram billeder, dine Facebook billeder, billeder fra din Dropbox, og selvfølgelig fra din telefon. Du kan nemt skifte mellem albummerne på din telefon, og du kan hele tiden se hvor mange du har valgt, og hvor mange du har tilbage.

Til slut, kan du selv vælge hvor hvert billede skal sidde, ved at holde fingeren på billedet, og sætte det over på den plads du ønsker. And that’s it!

Beeld har skabt nogle lækre skabeloner hvor du kan slippe kreativiteten løs, og skabe et helt unikt produkt, hvor fokus er lagt på at bevare minderne – DINE MINDER! Fordelen ved de færdige skabeloner er, at dem af os som ikke har super veludviklede Photoshop-skills, alligevel kan få en lækker collage.

App’en findes til IOS og kan hentes i Appstore. Android versionen er på vej.

Produkterne printes i følgende størrelser:
A5, A4, 30×40 og 50×70.

Beeld er og stiftet af to danske iværksættere, hvilket vi synes er så cool. Plakaterne bliver trykt i Danmark, og leveringstiden er 1-3 dage!

Vi har været så heldige at få en lækker rabatkode til jer. Du skal bare skrive miskmask i rabatkode-feltet, og så får du 20 procent rabat på din ordre. Rabatkoden gælder til d. 16. oktober 2017.

 

Du kan se mere om Beeld HER, mens du henter app’en 🙂

 

– SPONSERET INDLÆG –

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.