2 December, 2023, 20:54
Drømmehuset borg Villa Varde

Nu kan du få (købe) din egen lille borg i Aalborg

Hvis du (også) går og drømmer om din egen lille borg, så se lige denne villa, som er til salg i Aalborg. Den smukke borg-lignende villa, hedder Villa Varden, men kaldes også "Borgen" af lokale. Villa Varden er bygget i 1912, og er løbende restaureret med øje for husets oprindelige stil.

Villaen har 5 værelser og har kælder, stueetage, første-, og andensal, og der er sammenlagt over 500 kvadratmeter "fantastiskhed". Renoveringen har modtaget Nykredits Boligpris og  haven har været  vist i DR Drømmehaver.Prøv lige at overveje at bo der!

Haven er helt fantastisk anlagt med smukke hække og bede, og der er sågar en smuk lille pavillon og en lille sø, med terasse, så man kan sidde og spise eller nyde noget vino, lige ud til vandet. Den har også den mest fantastiske havestue og TO (!) tagterrasser.

Som bonus, fortæller de nuværende ejere, at der er et hus-spøgelse, men at det er et meget venligt og kærligt et af slagsen - og det er da forståeligt når man som spøgelse, bor i dette fantastiske hus.

Huset koster 7.495.000kr, hvilket egentlig er ok for sådan en stor klods, ikke?

Se huset hos mægleren her!

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.