7 December, 2023, 20:22

Se smukke Christina Aguileras makeupfri billeder

De fleste af os husker nok, smukke Aguilera, med stærk eyeliner og røde læber. Der er efterhånden ikke det, vi ikke har set Aguilera i; som dommer i talentshows på TV, i film som Burlesque, og i utallige musikvideoer, med sange som flere af os sikkert selv har vrikket med på, i vores lidt yngre dage.

For nyligt var Christina på forsiden af Paper Magazine – men hvis man ikke vidste det, er det nok ikke alle der havde genkendt hende med det samme. Hun er nemlig fotograferet uden særlig meget makeup på, uden al den “glam”, vi normalt ser hende med – og hun ser fantastisk ud! Det trænede øje kan nok godt se at hun har en smule på, men hvor mange af os, ville se særlig fantastiske ud, HELT uden makeup? I hvert fald er den så diskret at det ser helt makeupfrit ud.

Christina der er mor til to, er faktisk 37år gammel. Selvom billederne med meget stor sandsynlighed har været gennem Photoshop, ser hun altså stadig fabelagtig ud.

“I’ve always been someone that obviously loves to experiment, loves theatrics, loves to create a storyline and play a character in a video or through stage. I’m a performer, that’s who I am by nature. But I’m at the place, even musically, where it’s a liberating feeling to be able to strip it all back and appreciate who you are and your raw beauty.”,  fortæller hun i interwievet med forfatteren Marie Lodi.

Hun fortæller dig også at hun ike har planer om at gå all in på det makeupfri liv, som Alicia Keys. Hun elsker stadig makeup, og det er bare helt cool!

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.