1 April, 2023, 00:32
Clone-A-Willy

Klon din yndlingsdiller med Clone-A-Willy

Kender du en diller, som bare er din yndlings? Med Clone-A-Willy, lidt overtalelse, en flaske rødvin (eller to), og løfter om ikke at glemme den ægte vare, kan du måske få lov at klone den, så du kan få din egen tro kopi, med vibrator i.

Måske har du ikke selv en diller i tankerne, du gerne vil klone - måske vil du hellere give den til en single veninde, en ikke-single veninde eller en ven, der gerne vil se din egen pragt, gange to. Det er i hvert fald en genial icebreaker til julefrokosten, eller til en fødselsdag. 

Med Clone-A-Willy får du et helt sæt, med alt hvad du skal bruge til at klone en pik, med støberør, støbepulver, hærdemiddel og ekstra tilbehør. OG VIGTIGT: en vibrator! Resultatet skulle blive meget nøjagtigt, og materialerne er klinisk testede, og Clone a Willy er ftalat-, latex- og allergifri, så der ikke sker hverken dillegøj eller "va-huha" noget. 

Du kan både få et sæt som laver en hudfarvet dildo, og et der laver en selvlysende, og en der laver en vaskeægte chokoladediller. 

Vil du hellere klone makrellen? Look no more.

 

Klon makrellen for 149kr!

Indeholder affiliate links.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.