29 February, 2024, 17:46
Instagram

Lines komplette guide til stensikker Instagram-succes

Drømmer du også om flere likes og følgere på Instagram? Så har Line der har Instagram kontoen @ALTOGINGENTING, lavet den perfekte guide til dig! Vi har fået lov at låne den, og har samlet den til Den Komplette Guide Til Stensikker Instagram-Succes. Yæs! Det er fordi, vi synes at Line er helt genial og pissesjov.

For at læse og more dig over denne guide, skal du have en portion selvironi – ellers kommer du til at hade os og søde Line. Den er smækfyldt med ironi, men Lines tips, er faktisk virkelig brugbare, i forhold til hvad der rigtig rykker på Insta.

Line fortæller, at det hele startede en dag, hvor hun stod og lavede proteinpandekager. De blev lidt skæve, og for at de alligevel ville “gå an” på Instagram, tog hun et billede af dem foran nogle fine blomster, og lavede hendes første Insta-tip til, hvordan man gør uperfekte pandekager, perfekte nok til Instagram.
Det blev populært, og hun fortsatte med sine Insta-tips, og så var hun i gang.

“Jeg gjorde det, fordi jeg syntes at Insta var blevet for poleret, og alle lagde det samme op. Det var forudsigeligt og kedeligt – oh der var ærligt talt, for mange Kählervaser, Kubusstager og for meget skyr. Jeg håber bare, at min profil kan give det en anden vinkel, og løsne lidt op.”

 
Line elsker det hun laver. Hun elsker at interagere med sine følgere, og at få sjove beskeder fra dem. Hun elsker folk med selvironi, og når “de perfekte bloggere”, selv kan grine af hendes posts.

ALLE TEKSTER HERUNDER, ER SKREVET AF LINE, DER HAR INSTAGRAM KONTOEN @ALTOGINGENTING! Husk at hoppe over og følge hende. Vores skriftlige bidrag, slutter her.

Din morgenmad

???????? “Hvordan i alverden får jeg min OCD-skyr til at fremstå helt skarp?” spørger mange. Derfor vil jeg nu afsløre dette #behindthescenes-billede.
Svaret er simpelt: frem med linealen. Og en pincet. Med linealen sikrer du helt lige linjer i din topping.
Bagefter bruger du din pincet til at rette op på eventuelle fejl – aka. fjerne de små uartige chiafrø, der er landet på (øko!)bananerne ????????
Og TADAAH! SÅ er du færdig. Du kan nu skynde dig at poste et billede på insta og derefter løbe ud af døren, fordi du nu er så forsinket, at du ikke kan nå at spise din OCD-skyr.
#selvtak ✌????️


 
???????? HUSK nu, at morgenmad er dagens vigtigste måltid – især på Instagram! Her kan du virkelig vise dit store overskud og dine sunde kostvaner frem (og give alle med tømmermænd dårlig samvittighed på sådan en søndag). Morgenmaden består selvfølgelig af skyr med 47 forskellige typer økologisk topping ????????
Hvis det på nogen måde er muligt, så stil morgenmaden i en solstråle, mens du laver dagens fotoshoot ???? Og ja, også selvom det betyder, at du skal flytte dit sofabord og stille morgenmaden nede på gulvet!
#selvtak ✌????️


 
???????? Skær en grapefrugt midt over og læg halvdelen på en tallerken. Smid et billede på insta med teksten “Så er der lækker morgenmad ????”.
Sådan kan du vise dit fine (royale) stel frem OG få dine følgere til at tænke: “Det var dog verdens mindste morgenmad. Hvor er hun bare misundelsesværdigt sund og viljestærk ???????? Og sulten. Men sikke da en besynderlig måde at spise grape på ????”.
Husk det i morgen til lørdagsbrunchen!
#selvtak ✌????️

Et opslag delt af Line Nielsen (@altogingentingdk) den


 
???????? For at blive ægte instagrammer, skal du øve dig i at svare korrekt på følgende spørgsmål:
???? Tæller ét sølle blødkogt æg virkelig som #morgenmad? JA!
???? Behøver et enkelt æg serveres på sin helt egen tallerken? JA!
???? Kan ægget nøjes med en af de billige tallerkner fra IKEA? NEJ!
???? Skal jeg skrive, at ægget er økologisk (HVER gang)? JA!
???? Er der grænser for, hvor mange hashtags man må bruge til et enkelt æg? NEJ!
???? Kan jeg bruge helt almindeligt køkkensalt til en 5’er? NEEEJ!
???????? Tillykke, du kan nu fremstå som en supersund og økologisk type med råd til fint instavenligt stel … ???????? Og med en rumlende mave!
#selvtak ✌????️

 
Den hellige treenighed instawise samlet på ét sted: skyr, chiafrø og Royal Copenhagen ????????????????????????
Med sådan et sæt i ryggen kan du ganske enkelt klare ALT på insta. Og nu vi er ved det: HUSK at sige i kor: “Vi forsager gluten og alle dets gerninger”. #skyrergud
#selvtak ✌????


 

De rigtige remedier

???????? Har du købt ny iPhone for nyligt? Så husk for guds skyld at tage et billede af kassen og smid det på insta!
Skriv gerne “Ups ????” eller “Jeg skulle jo bare kigge ????”. På den måde fremstår du nemlig som sådan en mega sej og spontan type, der bare lige bruger 6000 kroner fuldstændigt uden at tænke dig om. GE-NI-ALT ????????
Du kan også tilføje udtryk som “til mig fra mig” eller “min nye baby”. Gentag hver gang du får nye Apple-produkter.
#selvtak ✌????️

Et opslag delt af Line Nielsen (@altogingentingdk) den


 

???????? Glem alt hvad jeg sagde tidligere. Dét her er det ultimative instabillede ????????
I bund og grund handler det jo bare om at få sneget en masse elementer med i billedet på en naturlig og ikke-opstillet måde.
Tag dette eksempel ????????
Her viser jeg både #RC, #krystalglas, #pileaplante, #Kähler, #chiafrø, #Nespresso, #pukka-te, #økologi OG #apple-produkt.
Det hele er stillet op sådan, at det virker som en ganske almindelig hverdagssituation, hvor jeg lige spontant har taget et billede midt i morgenmaden!
#selvtak ✌????️
PS: nu er det jeres tur. Tag mig gerne i jeres #ultimativeinstabillede.

Et opslag delt af Line Nielsen (@altogingentingdk) den


 
???????? Fik jeg sagt, at der findes yderligere én type Instagram-venlige glas (udover krystalglasset)? Det drejer sig naturligvis om et gammelt syltetøjsglas som dette! ???????? Beklager den manglende skive citron, som ellers er obligatorisk ????
… PS: lige et skjult bonustip ???????????????? ejer du hverken krystalglas eller syltetøjsglas, så find en bar, der bruger dem, og fotografér dine drinks. Så tror dine følgere, at de fine, luksuriøse glas er dine egne ???????????? #winwin #selvtak

Et opslag delt af Line Nielsen (@altogingentingdk) den


 

???????? Vejen til at blive en af de seje i insta-klassen er lang. Blandt andet skal du øve dig i at svare korrekt på følgende spørgsmål:
???? Kan man få for mange slags salt? (Nej)
???? Må man købe salt fra et hvilket som helst mærke? (Nej)
???? Hvilken bakke skal man stille sine 7 forskellige slags salt på? (HAY)
???? Kan man snige sådan en salt ???????? med på et billede af alle sine måltider? (Ja)
???? Bør man snige sådan en salt med på et billede af alle sine måltider? (Ja)
#selvtak ✌????️

Et opslag delt af Line Nielsen (@altogingentingdk) den


 

???????? “Hvad går det der Instagram i virkeligheden ud på? ????” tænker mange.
Jeg giver jer hermed svaret: det går ud på dét, I ser på billedet ???????? Nemlig at fremvise så mange forskellige slags royalt stel på ét billede som overhovedet muligt (eller Kubus-ting eller Kähler-vaser eller Vipp-toiletbørster eller *indsæt-selv-fancy-instafænomen*).
På en ikke-opstillet måde naturligvis (det her er selvfølgelig min standard morgenkaffe på en travl morgen).
#selvtak ✌????️

Et opslag delt af Line Nielsen (@altogingentingdk) den

???????? “Et sugerør er vel for fanden et sugerør, og det ene kan da være lige så godt som det andet…”, tænker I måske. Men der tager I grueligt fejl! ???? Et sugerør er IKKE bare et sugerør. Og det er så nemt at træde forkert pga. alle de plastiksugerør, der florerer på markedet ????
Insta-eksperten er selvfølgelig klar med en hjælpende hånd: sugerør skal ALTID være lavet i hvidt pap med mønster i diverse pastelfarver, hvis de skal på insta (og det skal de jo!) ✌????️ #selvtak #altidtiltjeneste #kuntidobbeltpris


 

Frokost

???????? Instagram har virkelig gjort det til en langsommelig proces at spise frokost! ????
… Man skal både drikke af fine, pastelfarvede (og direkte uduelige) papsugerør, og man skal altid anrette sine agurkeskiver helt sirligt og symmetrisk på tallerknen.
Husk også at tænde et stearinlys og stille det tilfældigt op i nærheden af din tallerken (og sluk det igen bagefter, fordi det er ALT for varmt til stearinlys lige pt.) ✌????️ #selvtak

Et opslag delt af Line Nielsen (@altogingentingdk) den


 
Ladies and gentlemen, her ser I noget nær det perfekte instabillede ???????? Det skyldes disse elementer:
???????? Kaffekrus ✔️ (Se mig, jeg hygger)
???????? Papsugerør ✔️ (Se mig, jeg går op i æstetik og er ligeglad med at sidde tilbage med vådt pap i munden)
???????? Pastelfarver ✔️ (Se mig, jeg arbejder indenfor den Instagramske farveskala)
???????? Proteinpandekager ✔️ (Se mig, jeg kan lave mad uden mel og sukker)
???????? Sirup – sukkerfrit naturligvis – der bliver hældt ud over pandekagerne ✔️ (Se mig, jeg vil gøre alt for det perfekte instabillede, for det har jeg nemlig tid og overskud til)
#selvtak ✌????️
PS: kan I se, hvad billedet mangler for at blive HELT perfekt?


 
???????? “Men Line, kan det virkelig passe, at vi SLET ikke må spise noget som helst usundt i disse tider? ????”. Fortvivl ikke – jeg forstår jeres frustrationer! Og derfor vil jeg selvfølgelig forsøge at hjælpe jer med at camouflere den usunde mad (aka. ting der indeholder gluten/sukker/laktose/kulhydrater osv.) ⛔️ Det handler ganske simpelt om at pakke maden ind i noget sundt.
Se bare her ???????? En helt almindelig hotdog med det hele får et halvsundt og næsten økologisk look bare ved at toppe den med en dusk persille!

På den måde kan vi gøre alt mad instavenligt og dermed undgå at få insta-spelt-politiet på nakken ????????SÆT I GANG!

#selvtak ✌????️

Et opslag delt af Line Nielsen (@altogingentingdk) den


 
Søndagens vise ord herfra ???????? LCHF’ere går seriøst glip af noget! Det her er den sygeste kartoffelmad, jeg til dato har set ???? Kartofler fortjener simpelthen ikke bare sådan at blive skrottet fra kostpyramiden ⛔️ VEL? #flerekartoffelmaddertilfolket #ogpåinsta ????????

Et opslag delt af Line Nielsen (@altogingentingdk) den


 

Snacks

I dag besluttede jeg mig for også at prøve at bage sådan en sund – undskyld ernæringsforbedret – banankage ???? Helt uden sukker og gluten og laktose og alle de andre dødsensfarlige ting. Her er resultatet ???????? –

Jeg er meget tilfreds. Det smager næsten som en almindelig banankage ???????? Man mangler slet ikke sukker osv.
Er I interesserede i opskriften?


 
???????? Læg et billede op af en skål frugt og skriv “Så skal der hygges med fredagsslik ????”.
På den måde udstråler du sundhed og viljestyrke og giver alle andre dårlig samvittighed ✌????️ #winwinwin #selvtak

Et opslag delt af Line Nielsen (@altogingentingdk) den


 
???????? Der findes forresten endnu en lovlig og Instagram-venlig is (udover yoggi med 67 kalorier), som I må spise denne sommer ???????? Den hedder “frozen banana on a stick” ????????????
… Skriv pb for opskrift!
… Hvis I skal skeje rigtigt ud, så dyp den i 98 % chokolade og kokosmel (selvfølgelig kun om fredagen efterfulgt af en 10 kilometers løbetur) ????✌????️ #selvtak
KH jeres madblogger

Et opslag delt af Line Nielsen (@altogingentingdk) den


 
No words needed!
… altså lige udover de obligatoriske 38 hashtags: #motivation, #fitfamdk, #dullermedmuller, #beyourself (bare ikke lige én der spiser ostepops) osv.

PS: send PB for opskrift. Eller skal jeg smide den på bloggen?

#selvtak ✌????️

Et opslag delt af Line Nielsen (@altogingentingdk) den


 

Kaffe

???????? “Se-jeg-drikker-kaffe-men-se-jeg-har-sørme-også-lige-en-MacBook”-billedet ????????☕️
… Som instagrammer udvikler man (åbenbart) en helt utrolig evne til ganske diskret at snige alverdens ting med på sine billeder. Blomster, fancy interiør, boligmagasiner, kavalergange… You name it!


 
Lyst til kaffe? Det findes der heldigvis ganske simple råd til!
#selvtak ✌????

Et opslag delt af Line Nielsen (@altogingentingdk) den


 
INSTATIP ????????????????????????????????
Så blev det mandag, og det er tid til at poste et meme om kaffe! ☕️
Billedet skal fortælle noget om, hvor meget kaffe du har brug for at drikke for at komme igennem mandagen. Teksten skal helst være lårklaskende morsom!
Det er egentlig mest optimalt at poste billedet fra morgenstunden, men andet kan også gå an … Så I kan heldigvis nå det endnu ????
Gentag næste mandag!
#selvtak ✌????️


 

???????? Vil du gerne udstråle travlhed, et spændende liv, altid på farten, cool storbytype og Sex & the City-wannabe? ???? Så husk ALTID at instagramme din to go-kaffe. Som selvfølgelig er fra Starbucks. Alene papkrusets coolnessværdi er jo de 52 kroner værd ✌????️


 

No-go’s

I dag gjorde jeg noget vildt ???? Jeg spiste et æble sådan direkte fra skroget bare ved at bide af det! ????????????
Det må man jo faktisk ikke… Det skal skæres i små fine og symmetriske både, hvorefter man lægger det op i en cirkel på en smuk tallerken (gerne RC) og evt. drysser lidt med noget kanel eller placerer en klat peanutbutter i midten. Husk det!! ????✌????️ #selvtak

Et opslag delt af Line Nielsen (@altogingentingdk) den


 
Fredagstip ???????? så vidt muligt bør du holde din (varme) leverpostej væk fra Instagram! ⛔ ️Uanset hvor mange agurker du styler den med, bliver det bare ikke kønt. Filtre kan heller ikke redde det. Og hverken rugbrødet eller leverhakkeren er særlig #fitfamdk-accepteret… ????☝????️
MÅSKE kan det fungere på et musselmalet fad, men så skal der i hvert fald mange flere agurker på (og et glas vand med citron ved siden af) ✌????️ #selvtak


 

Faktisk er der INTET ved dette billede, der egner sig til Instagram. Lær af mine fejl her:
???? Røde pølser er helt og aldeles forbudt.
???? Tallerknen er fra IKEA. Føj!
???? Hvidt brød er djævlens værk.
???? Billedet vidner om, at jeg ikke kan finde ud af at grille en pølse.
???? Ditto med et brød.
???? Der er INTET grønt og/eller økologisk på billedet. ???? Der er INTET Kähler på billedet.
Ja, det ville svare til at instagramme en morgenmad, der ikke involverede skyr, granola og Apple-produkter ???? #gudforbydedet
#selvtak ✌????

Et opslag delt af Line Nielsen (@altogingentingdk) den


 

???????? Selvom du er på ferie, er den slags billeder absolut #nogo her på insta ???????? Det er nemlig meget vigtigt at signalere, at du selvfølgelig også lever sundt, selvom du er på ferie (✈️????) – og pomfritter er jo generelt satans værk og hører bare IKKE hjemme på Instagram ⛔️????
… Og nej, jeg spiste selvfølgelig ikke denne portion ???????? Jeg spiste selvsagt en mellemstørrelse gulerodssalat og drak vand, og spurgte så lige nabobordet, om jeg måtte tage et billede af deres mad!! ????
#instaskole #selvtak ✌????️

Et opslag delt af Line Nielsen (@altogingentingdk) den


 

Øvrige guldkorn og tips at huske

Går du – ligesom mig – og overvejer at springe ud som modeblogger? Så tjek mine fire første gode råd ud ????????
Kom gerne med flere råd i kommentarfeltet (men husk lige at vi har et glimt i øjet, når vi gør det! ????). Jeg fortsætter nemlig listen en anden dag … Stay tuned!
#altogingentingdkmodeblogger
#selvtak ✌????️

Et opslag delt af Line Nielsen (@altogingentingdk) den


 
???????? Drømmer du om at springe ud som fitnessblogger? Men du ved måske ikke helt, hvordan du skal gribe det an?
Fortvivl ej!
Her er mine fire første råd til at blive en af de hotteste fitnessbloggere på insta ????????
3-2-1 GO!
#altogingentingdkfitnessblogger
#selvtak ✌????️

Et opslag delt af Line Nielsen (@altogingentingdk) den


 

???????? Post et billede som dette i ny og næ!
Du skriver følgende: Migtid ???? // Sunday mood // Coffee break ☕️
Du prøver i virkeligheden at sige følgende: Se mig, jeg læser Børsen, er jeg ikke bare klog? ????
Du prøver at skjule følgende: Det er slet ikke din avis, og du har egentlig ikke tænkt dig at læse den.
#selvtak ✌????️

Et opslag delt af Line Nielsen (@altogingentingdk) den


 
Er du i tvivl om, hvilke hashtags, du skal bruge? #nomore
#selvtak ✌????

Et opslag delt af Line Nielsen (@altogingentingdk) den


 
Fordi det er så vigtigt at bruge de helt rigtige ord!
#selvtak ✌????


 
Fordi profilteksten faktisk er noget af det allervigtigste! #selvtak ✌????
#hvemerikkerejselysten #ogkostvejleder


 
Som ægte Instagrammer må man reducere familie og venner til et alfabet.
#selvtak ✌????

Et opslag delt af Line Nielsen (@altogingentingdk) den


 
Hvordan man teaser for sine blogindlæg på insta ????????
#selvtak ✌????

Et opslag delt af Line Nielsen (@altogingentingdk) den


 

Det hele handler om at bruge de rigtige ord ✔️
#selvtak ✌????

Et opslag delt af Line Nielsen (@altogingentingdk) den


 
Så let er det ???????? Kan udføres når som helst, hvis du ikke har postet noget på Instagram i mindst 8 timer ????
… Og ja, der er naturligvis Royal Copenhagen på billedet.
#selvtak ✌????

Et opslag delt af Line Nielsen (@altogingentingdk) den


 
???????? Så er det tid til en klassisk instaleg, nemlig SFS! Det står for “shoutout for shoutout” eller “slikke-røv for slikke-røv”.
For at deltage i min SFS skal du bare gøre følgende:
▪️Del et af mine billeder
▪️Skriv hvor nice og inspirerende og guddommelig jeg er
▪️Bed dine følgere om at følge mig
▪️Giv mig din førstefødte
Ja, så simpelt er det!
Gør det inden i aften, og så udvælger jeg (måske) nogle inspirerende profiler og deler her på siden.
God fornøjelse!
PS: indled altid en SFS med begrundelsen “jeg mangler inspiration til nye profiler at følge”. Så gætter ingen, at du bare gerne vil have flere følgere.
#selvtak ✌????️


 
Fyr den af med #tbt og se komplimenterne vælte ind!
#selvtak ✌????


 

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.