29 February, 2024, 19:28

Find den perfekte nude læbestift ved at kigge på dine brystvorter

For nyligt afslørede læge Dr. Travis Stork, som er læge på NBC’s medicinske talk show The Doctors, at den mest effektive metode til at finde den perfekte nude læbestift er, at kigge på pigmentet – altså farven på din egen brystvorte. Okay, den havde vi aldrig lige tænkt på.

På den måde er det sikkert at farven komplimenterer din egen hudfarve. Har vi ikke alle prøvet det med at en læbestift, neglelak eller øjenskygge ser fantastisk ud på andre, men ligner bæ på dig? Hvis man tager udgangspunkt i en farve som allerede er på din krop, ér det en farve som komplimenterer din egen hud.

“Det er så simpelt. Naturen ved bedst”, lo lægen mens han kiggede ind under skjorten, og fandt en medbragt læbestift hvis farve var et eksakt match.

Flere kvinder har sidenhen afprøvet tricket, og flere har meldt tilbage at der er hold i det Dr. Travis Stork fortalte. Der ér et match, mellem de to ting; din brystvorte og den perfekte nude læbestift. Dog skulle tricket ikke være helt så præcist hvis man har meget mørk hud, men det er da et forsøg værd.

Så er det vel bare at få afprøvet det! Måske skal du dog ikke lige stå og flashe i Sephora eller Matas, men et hurtigt kig ned til herlighederne kan man nok godt snige sig til. Eventuelt kan du printe dette skema vi fandt, sammenligne og markere den farve der matcher din brystvorte, og tage den med ned i butikken når du skal købe din næste læbestift.

Den perfekte nude


Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.