29 February, 2024, 18:41

Derfor er Meghan Markles sko for store til hende

Hvis ikke man kendte Meghan Markle efter at hun var med i Suits, kender man hende med rimelig stor sandsynlighed, efter hun blev gift med Prins Harry.

Meghan Markle var allerede et stilikon inden hun blev gift ind i det engelske kongehus, og nu hvor hun er blevet Harrys kone, er hun blevet endnu mere raffineret og stilfuld. MEN hvad med de der sko? Den skarpe iagttager har måske bemærket at Meghans sko, ofte ser ud til at være en tand for store – og det er fordi at de faktisk ér lidt for store.

Elle Magazine skriver, at der ifølge modeeksperten Harriet Davey, er en ganske god grund til at Meghan går i sko der er for store.

Hun fortæller nemlig, at kendisser ofte går en størrelse eller to op, når de er til et event eller på den røde løber. Grunden, er en vi alle kender – nemlig for at undgå vabler. Der er ikke meget, der er mere ubehageligt end at gå i ukomfortable sko, der gnaver. De kendte skal ofte gå i hæle i lang tid i træk, og ofte. Når fødderne er har sko på i længere tid, hæver de ofte op, og ved at købe skoene et nummer for store, er der pludselig ekstra plads at give af.

Det giver jo faktisk virkelig god mening. Går man i hæle hver dag – med alles øjne hvilende på sig, går det ikke an at sparke skoene af og vade rundt i bare fødder.

Harriet Davey fortæller også, at for at undgå at skoene glider af og “svupper” på foden, kan man stoppe noget stof, papir eller lignende, ned i skoene, og fjerne det når man har brug for lidt ekstra plads. Det er altså værd at prøve af 🙂

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.