29 November, 2022, 10:49

Verdens mest dækkende foundation, Dermacol – men virker den?

Mange har nok set videoer og reklamer på Facebook og Instagram, fra Dermacol som påstår at de har verdens mest dækkende foundation. I videoerne ser man at produktet dækker akne, ar, hyperpigmentering og det skulle kunne fjerne tatoveringer TOTALT!

Vi har snart set mange smarte produkter og skønhedsting, som viser sig at være spild af  penge. Det tænke vi også om denne, så vi besluttede os for at kigge nærmere på hvad Youtuberne synes om den.

Dermacol lover altså at denne foundation er:

  • full-coverage
  • vandfast
  • uden tilsætningsstoffer
  • allergivenlig
  • god til alle hudtyper
  • solfaktor 30

Vi har set mindst 13 forskellige youtuberes videoer, og de er alle ret enige. 

Den ER virkelig super dækkende! Youtubere som Tati, Conagh Kathleen, LearningToBeFearless BiancaReneeToday siger det samme; "WOW" og "Oh my god". Selv Jeffree Star er virkelig imponeret, og har endda "Jeffree star approvet" den. 

jeffree star dermacol

Dog er der flere som synes at den er meget tyk, og at den faktisk næsten dækker for meget. Det er helt sikkert at med den her foundation, skal du have fat i både blush og contour, for at få bare lidt liv i huden, for den bliver totalt ensfarvet. 
Holdbarheden dømmes til at være i den gode ende. Har man mulighed, bør den nok have en touch-up hvis du er på i mange timer, men det er jo meget normalt. 

Vi har lagt en masse videoer herunder, med nogle søde og smukke youtubere som giver deres ærlige review af Dermacols makeup cover. 

Se mere info om hvor de kan købes, i bunden under videoerne.

Den kan købes hos Carethy til 148kr HER!

På eBay til cirka 104kr HER! (Det er svært at være 100% sikker på at varerne er ægte på eBay, men denne sælger er Top Rated og har 99,8% gode anmeldelser, hvilket er ret meget, så der er stor sandsynlighed for at de er ægte. Desuden sendes de fra Tjekkiet, som er der hvor Dermacol stammer fra).

I kan desuden læse mere om produktet på Dermacol Cosmetics egen hjemmeside HER, hvor der også er mange andre spændende makeup produkter.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.