7 December, 2023, 19:45

Er du vild med Dr. Pimple Popper? Så vil du måske kunne lide The Toe Bro

Jeg er en af dem der frivilligt vælger at sidde og glo på at Dr. Pimple Popper, trykker bumser og åbner cyster og graver ældgamle hudorme ud på folk. Jeg afskyr det, men alligevel er jeg fascineret, og jeg ved at jeg ikke er den eneste.

Dr. Sandra Lee aka Dr. Pimple Popper har nemlig over 5 millioner subscribers i skrivende stund og hun har aldrig været mere populær.

Dr. Sandra Lee (aka Dr. Pimple Popper)

Hvis du kan lide at se Sandras videoer, vil du måske kunne lide The Toe Bro. Jonathan Tomines, aka The Toe Bro er fra Canada og hans 375.000 subscribers på Youtube, “nyder” at se ham fjerne fodvorter og hele negle, ordne nedgroede tånegle og ordne virkelig defekte negle.

Se et par af hans videoer herunder, eller tjek ham ud HER!

Share