7 December, 2023, 19:30

Se hvad Freddy WR UP kan gøre ved en flad mormås + RABATKODE

 

Disclaimer: Indlægget er sponsoreret af Fitfashion, MEN min oplevelse, mening og alt hvad jeg skriver er ægte. Jeg anbefaler kun ting, som jeg kan stå inde for.

 
Jeg troede ikke at jeg nogensinde ville komme til at eje et par numsebukser, for jeg troede kun at de var for fitnesspiger…

Derfor slog jeg, noget spændt til, da Fitfashion.dk gerne ville give mig et par af de megapopulære Freddy WR UP bukser (Tak, Fitfashion.dk). What’s to loose?

Sådan er de at have på

Sagen er, at jeg var skeptisk. Jeg er hysterisk sensitiv, og hader syninger, og jeg var lidt bange for at numsebuksernes mange syninger ville irritere min følsomme prinsessehud (høh). Men nej. De er VIRKELIG behagelige at have på, og det er næsten det allervigtigste. Bukser der ikke er rare at have på, kan sidde nok så godt, de giver bare ikke en god følelse indeni. Jeg har nok seks par bukser i skabet, som jeg ikke bruger, fordi de ikke sidder helt rigtigt. Freddy WR Up Numsebukser, ÉR rare at have på.

De er faktisk lidt en hybrid, for de ligner bukser-bukser, men er lige så rare som leggings – fordelen er bare, at du ikke “behøver” have en lang bluse på, for de laver ikke den der kedelige leggings-røv.
Jeg har gået med mine Freddy Numsebukser i mindst fire dage nu, uden at vaske dem, og de holder faconen. Ikke noget med blød hænge-leggingsmås her – de sidder bare!

Og nej, de giver ikke cameltoe 🙂

Og så til røven

Ja, det er jo røven, man kender Freddy bukserne for.

Min røv er ikke hvad den har været. Den er blevet noget flad, for jeg dyrker ikke skyggen af motion – og så sidder jeg overordentligt meget på den, hver dag. Jeg cykler sjældent, tager elevatoren og det eneste tidspunkt hvor jeg bliver rigtig svedig er, når jeg står alene i Meny med min treårige datter, efter en lang arbejdsdag, og hun beslutter sig for at lave en scene.

Altså, hvis de gør noget ved min mås, vil de med stor sandsynlighed også gøre noget ved din. Jeg havde nok ikke lige troet at jeg skulle poste billeder af min bagdel her på Miskmask, but there’s a first time for everything. Ærlighed er vigtigt for mig, og at vise min numse, må være ret ærligt. Jeg er rimelig ellevild med min bagdel i Freddy WR UP bukser, og jeg håber faktisk at jeg i fremtiden får købt mig et par mere.

HUSK: Jeg træner IKKE, jeg spiser ikke specielt sundt – plantebaseret er ikke nødvendigvis lig med sundt (trust me) og jeg sidder på min flade røv, nok 12 timer i døgnet. Og jeg har født et barn og ammet i to år – det har sgu gjort mig lidt flad, der hvor man ikke vil være flad.

Hvilke bukser har jeg så fået?

Fordi min mave ikke er helt tight længere, valgte jeg en high waist model. Det er dem HER! De koster 848kr og hedder WR.UP® High Waist Sort.
 

OG SÅ TIL RABATKODEN

Brug nedenstående rabatkode, og få 15% rabat på hele din ordre!

Miskmask

Mine favoritter

WR.UP® Regular Waist Khaki 748 DKK
 
WR.UP® Regular Waist Grå Denim 799 DKK

 
WR.UP® Low Waist Armygrøn til 599 DKK

 
WR.UP® 7/8 Regular Waist Mørkegråmelange 636 DKK

 
WR.UP® Low Waist Navy Blå 748 DKK

 
WR.UP® Low Waist Denim Blå 1,098 DKK
 
WR.UP® Low Waist Denim Lys 755 DKK

 
WR.UP® Low Waist Denim Grå 849 DKK

 
WR.UP® Low Waist Sort 748 DKK

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.