7 December, 2023, 19:29
Nike flyknit sports bh

Nike har brugt Flyknit-teknologien til en ny og revolutionerende sports-bh

Hvis du har prøvet et par Nike sko i Flyknit materiale, ved du hvorfor der er al den hype omkring den nye BH. Materialet er let, åndbart og det holder formen. At gå i et par Flyknit sko, er lige som at have en sok med sål på. Sååå behageligt. Og det ved Nike godt. Derfor har de udviklet en ny sports-BH i dette lækre materiale.

En BH som er åndbar, let, sømløs (seamless) og som holder formen under aktivitet af forskellig heftighed – alt det en sports-BH skal kunne, men som den absolut ikke altid kan.
Enten er den for stram, ellers er den for løs. Den skal støtte optimalt og så må den gerne være lavet sådan at den reducerer mængden af eventuel babse-sved, for det er da ubehageligt. Men denne skulle altså kunne det hele.

Ifølge Footwear News har er den gennemsnitlige Nike BH lavet af op til 41 stykker, og har op til 22 sømme, mens den nye sports-BH har to stykker, og en søm. That’s it.

Et opslag delt af Mia Kang (@missmiakang) den

På Nikes nyhedsside, har Nikes vice president for afdelingen Apparel Innovation beskrevet den nye sports-BH:

“Det er det vigtigste stykke beklædning for den aktive kvinde – en god én (BH) gør det nemt for kvinder at dyrke sport, og den sport kan give kvinder selvtillid”

Vi har desværre ikke fundet BH’en på en dansk webshop endnu, og den meldes udsolgt i USA, men hvis vi slår koldt vand i blodet, skal vi nok snart få den at se.

Et opslag delt af nike (@nike) den

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.