2 December, 2023, 22:50
skinhead Helen Francesca

Se hvordan skinhead Helen fra OITNB ser ud IRL

skinhead Helen Francesca
Hvis ikke du allerede har set hele den nyeste sæson af Orange Is The New Black, er du nok i gang. Okay måske, men så burde du se at komme i gang med at se serien.

En af de karakterer som vi ser meget mere til end vi plejer, er Skinhead Helen. En høj, skaldet og meget tatoveret semi-leder af en “white power” gruppe i Litchfield Prison. Som man ofte gør når man ser film og serier, kunne man nemt tro at hun ser sådan ud og er sådan i virkeligheden, men det er absolut ikke tilfældet her.

Hendes rigtige navn er Francesca Curran, hun er 24 år gammel, og hun har ikke én eneste tatovering i virkeligheden.

Hun beskriver sig selv som meget feminin, og siger at hun elsker makeup og smykker. Svært at forestille sig, når man ser den skaldede tattoo-bølle i OITNB, ikke?


 

Francesca har brugt timer efter timer i “sminken” når de skulle optage den seneste sæson. Hun fortæller at hun var den første der ankom, og den sidste der gik hjem. Bare det at påføre de kunstige tatoveringer de HELT rigtige steder, skulle efter sigende have taget en mindre evighed. Derudover skulle hun have barberet hovedet helt, have sminket brynene blegere, have poser under øjnene og hendes tænder skulle sminkes gule og urene. Hun fortæller desuden at hun prøvede at tælle hvor mange tatoveringer hendes karakter Helen havde, men hun mistede tålmodigheden og kunne ikke holde styr på dem fordi der var så mange.

Cuando tu esposo está haciendo una casa lindaaaa para vos… Risa – total! #teamo @jeropulega

Et opslag delt af Francesca Curran (@francesca_curran) den

Vi kan i hvert fald roligt sige at Francesca Curran fortjener så meget respekt for at lade sig kronrage for at spille skør skinhead i en TV-serie. Hun har gået med paryk i al den tid, de har optaget den seneste sæson.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.