2 December, 2023, 20:55
ta ta towel

Galt eller genialt? Undgå sved under brysterne med Ta Ta Towel

Når sommeren er varm, er der et bestemt problem som kan irritere kvinder; nemlig sved under brysterne.

Erin Robertson fra Los Angeles, fik ideen til Ta Ta Towel mens hun gjorde sig klar til en første date. Hun svedte og blev generet af at hun specifikt svedte under brysterne. Derfor gik hun i tænkeboks og opfandt dette håndklæde til babserne. En slags babse-hængekøje.

Et opslag delt af Ta-Ta Towels (@tatatowels) den

Hun skriver på hendes hjemmeside; “Mens jeg føntørrede mit hår, blev jeg ved med at tænke at der simpelthen måtte være en bedre måde at forhindre svedperlerne (på brysterne) i at løbe ned af maven”.

Hun skriver også at hun brugte daten hun skulle på, til at udtænke mulige løsninger på hendes problem. En løsning der tillod hende at gå rundt uden BH, men uden brystsveden. Hun lærte at sy via Youtube videoer, og syede snart et sæt prototyper som hun delte ud til sine veninder, og de var vilde med dem.

Det er lavet af ultra blødt materiale, som ikke generer sensitive brystvorter, og det er absorberende, så det også kan bruges af ammende kvinder, fordi det syger den lækkende brystmælk fra brystet som ikke er i brug.

Om det er et need to have, er vist op til den enkelte. Umiddelbart er det ikke et problem som vi har manglet en løsning på, men det er måske et spørgsmål om at vi ikke har store nok bryster (damn). Der er nemlig mange som ytrer at de synes at det er helt genialt.

Hvis du mangler et babse-håndklæde, kan du købe dit HER!

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.