23 January, 2021, 00:53

Undgå at sende en e-mail til den forkerte modtager med en simpel Gmail-indstilling

Vi kender det nok allesammen. Vi har måske lidt travlt, eller også har vi tankerne et andet sted. Vi skriver vores e-mail og trykker på send. FUCK! Den skulle ikke have været til dén person. Måske betyder det ikke så meget, måske betyder det RIGTIG meget.

Well, hvis du har Gmail, er der en ganske nem lille ting du kan gøre, for at få fortrydelsestid og dermed mulighed for at annullere den sendte e-mail.

Vi har lavet en lille guide.

1. Når du har Gmail åben, trykker du på indstillinger i højre hjørne. Ikonet har form som et lille tandhjul. Derefter kommer der en dropdown, hvorpå du skal trykke på “indstillinger”.

e-mail

e-mail

2. Et stykke nede i dine indstillinger, finder du punktet “Fortryd afsendelse”. Her krydser du boksen af, og derefter vælger nedenunder, du hvor mange sekunder den afsendte mail skal “hænge” før den bliver sendt. Hvis du vælger 20, har du 20 sekunder til at fortryde i. I de 20 sekunder er mailen ikke sendt, den hænger stadig i Gmail, og bliver ikke sendt før tiden er gået.
e-mail

3. HUSK AT GEMME (nede i bunden).
e-mail

 

4. Når du sender en mail herefter, kommer der en gul boks frem. Ligesom der plejer, står der at meddelelsen er sendt, og man kan trykke for at se den mail man netop har set. Nu står der også “fortryd” i boksen, og trykker du på ordet, sendes din mail ikke.
e-mail

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.