14 August, 2020, 00:22

Har du nerver til at overnatte på dette hotel?

I Skylodge Adventure Suites, i Sacred Valley i Peru, ligger et noget anderledes hotel.

Du skal i hvert fald ikke være bange for højder, hvis du skal overnatte der, og det vil også være en fordel at du er friluftstypen, og er glad for at klatre – for det er den eneste måde, hvorpå du kan komme til hotellet. Du behøver ikke at være 100% hardcore klatrer, for der er 170 metalstrin til din assistance, ligesom man selvfølgelig bruger sikkerhedsliner.

Skylodge Adventure Suites kabinerne er monteret på klippevæggen, 600 meter over Urubamba dalen, og det tog to måneder at montere kabinerne. I kabinerne er der ikke bad. Der er dog et lille toilet, hvor bimmelim bliver ført væk i et rør, og bummelum ryger ned i en pose. Som man nok kan gætte, er der ikke roomservice her. Dog medbringer “hotellets” guider, aftens-, og natmad i en rygsæk. The Guardian skriver, at forholdene taget i betragtning, er maden faktisk helt OK, og indtages på et repos over kabinen, eller i spisesalen. Der serveres også vin – dog anbefales det at holde lidt igen, da man jo altså er rimelig langt oppe, og ikke rigtig må risikere at miste balancen i en brandert.

Der er tre kabiner. Hver kabiner kan huse 4 personer. En overnatning koster fra omkring 2.900kr – men det ér også en noget unik oplevelse.

Hvis det lige er noget for dig, kan man booke her!

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.