2 December, 2023, 22:17
Kim Kardashian contour

Har du styr på contour ud fra din ansigtsform?

Kim Kardashian var en af dem som virkelig bragte fokus på contour. Contour er når man bruger lys og mørke, til at forme din ansigtsform. Med contour kan du fremhæve og definere dit ansigts struktur f.eks. dine kindben og øjenbrynsben, ved hjælp af lys, og nedtone f.eks. en bred næse eller en lang hage, ved hjælp af mørke. Hvis du er asymmetrisk i ansigtet, hvilket rigtig mange er (og det er der ikke en skid galt med), kan du gøre det mere symmetrisk med contour, ligesom du kan “rette” en skæv næse, og få den til at se mere lige ud.

MEN hvordan er det så lige at man gør? Tja. Vi er ikke eksperter, men det er der heldigvis andre der er.

Hvis man skal gøre det “rigtigt”, skal man finde sin ansigtsform. Og hvordan gør man så dét?
Tja. Det er vi heller ikke eksperter i, så vi gik på Youtube for at finde en der var. Den bedste video vi fandt, var denne. Der står godtnok at du skal printe et billede af dit ansigt ud, men du kan vel egentlig bruge et redigeringsprogram på din telefon eller på din computer, som Photoshop eller Paint.

Man kan også hente Face Shape Meter app’en på telefonen. Den koster 9kr, og fungerer sådan at du tager et billede af dig selv, og sætter prikker hele vejen rundt, og så fortæller programmet dig hvilken ansigtsform du har. Vi ved ikke hvor præcis den er, men den identificerede vores ansigtsformer fint.

Nå, men nu har du måske fundet din ansigtsform. Så skal vi til det sjove. Selve contour delen. Det kræver altså et produkt der er lyse end din hud, og et der er mørkere.

HJERTEFORMET ANSIGT


 

RUNDT ANSIGT


 

OVALT ANSIGT


 

FIRKANTET ANSIGT

Om man er til flydende eller pudder contour, er en smagssag.

HVOR?

På Luxplus har de et stort udvalg af contour produkter til en overkommelig pris – det er ikke sikkert at man har mod på at give flere hundrede kroner for et contour kit, når man ikke har prøvet det før. Der er også de lidt dyrere kits fra f.eks. Youngblood og Smashbox. Se udvalget HER!

Der findes også brugbare contour produkter i f.eks. Normal-butikkerne.

Hvis du gerne vil give lidt mere for det, og dermed få produkter i en bedre kvalitet, er Sephora et rigtig godt bud. Og nu har de jo en webshop, så du kan se udvalget HER!

Hvis du gerne vil se en masse forskelligt, kan Google Shopping være din ven. Der ligger nemlig masser af produkter til masser af forskellige priser HER!

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.