7 December, 2023, 19:37
body positive

Ja, vi har muligvis hipdips, so what?!

Gennem de sociale medier, kommer der mere og mere fokus på kvindekroppen, på godt og ondt. Mens der stadig er alt for meget body-shaming, spredes der også mere body-loving, hvor folk på ærlige posts, viser deres krop frem, med det budskab at elske din krop som den er, og at alle kroppe er smukke og helt OK!

Det kan vi godt lide, for hvor end vi gerne ville ligne de smukke åleslanke Instagram piger med “thigh gap”, markerede mavemuskler og millioner af følgere, er det altså ikke realistisk at vi alle ser sådan ud. En ting vi skal huske, når vi ser de smukke kvinder på Instagram, er at mange af dem lever af deres Instagram interaktion. Hermed ikke sagt at de ikke arbejder hårdt for det, for dét gør de. Det er mere end et fuldtidsjob for dem, at levere og pleje deres online-univers. Men os andre som måske arbejder eller er under uddannelse, og måske har presset et barn eller tre ud, er det ikke realistisk at bruge så meget tid på vores krop og vores udseende. Og det er da bare helt ok! Selvfølgelig er der mange, hvis krop og udseende er deres hobby, og det er sgu da fantastisk at de kan opnå så flotte resultater gennem kost, træning og måske en del skønhedsbehandlinger. Så er der andre som vil/må bruge tid på andre ting, og så er det dét vi skal gøre.

Den åleslanke krop med flad mave med markerede mavemuskler, mellemrum mellem lårene og tonede lår er ikke facit på den “rigtige” kvindekrop. Det er der ikke nogen krop der er. Kvindekroppen er forskellig fra kvinde til kvinde, og halleluja for det! Vi har set kvinder i str XS og kvinder i str 46 som er præcis lige smukke og sexede – det meste af det ligger faktisk i udstrålingen. Hviler en kvinde i sig selv, bliver hun automatisk mere stærk og smuk at se på.

hip dips body positive

Det nyeste fokus er “hipdips”, også kaldet “violinhofter”, og der er faktisk mange kvinder som er kede af disse. Men hvorfor? Det er jo ikke grimt! Det er bare sådan hoften ser ud. Nogle mener at det kan trænes væk, og der findes både filler-behandlinger som skulle udligne dem, og silikone-“pads” som man kan klistre på hofterne og “udfylde” stederne hvor de buler indad.

Skid nu hul i appelsinhud, muffintop-mave, lår der rører hinanden og “hipdips”. Det kan også være den anden vej. Kvinder som ikke føler at de har former nok; en lille bagdel, små bryster og ingen hofter. Men det er da ligemeget. Man kan spørge sig selv om det er realistisk at gøre noget ved det (for mit eget vedkommende; nej). Spørge sig selv om det overhovedet kan ændres – hvis nej, hvorfor så pine dig selv med det?

Dermed ikke ment at man ikke skal gøre noget ud af sig selv, hvis man har lyst. Om det er filler, botox, tandblegning, frisør, makeup, shapewear, brystimplantater eller træning – det er ikke dét. Man skal gøre det man har lyst til. De fleste gør en del, og det er vigtigt at man gør det som gør en selv, glad. Men gør det for din egen skyld – ikke fordi din krop er “forkert” i andres øjne, for det er den ikke.

Se #hipdips på Instagram for mere pro-hipdip inspiration.

Her er en flok smukke Instagrammere som er med til at sprede budskabet om at din/deres krop er HELT OK!

 

Et opslag delt af Ellie Thompson (@el_gets_fit) den

 

 

Et opslag delt af havabear (@hava.bear) den

 

Et opslag delt af @hivis_bbg den

 

 

 

Et opslag delt af @lovesearch77 den

 

Et opslag delt af Mindy Colette (@mish_mindy) den

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.