7 December, 2023, 20:24
dear david

Historien om Dear David fortsætter… og det bliver kun mere spooky!

Måske læste du det tidligere indlæg om Dear David – hvis ikke, kan du læse det HER!

Man kunne håbe på at Adam Ellis uhyggelige oplevelser, var forbi. Men meget tyder på at det ikke er tilfældet. Han oplever nemlig fortsat meget mystiske og ubehagelige ting i sin lejlighed, og hans katte er begyndt at opføre sig endnu mere mærkeligt.

Adam har købt sig et “nanny cam” som opfanger alle bevægelser, og optager alt, 24/7. Mens han sov, d. 6. september, optog kameraet dette. Bemærk det grønne glas på bordet. Katten Maxwell ser det også. Adam skriver at det i teorien godt kunne være et insekt eller noget, men han har stort set aldrig hverken fluer eller insekter i sin lejlighed.
 

Kameraet optog flere videoer. Han skriver at katten Maxwell kan sidde sådan, on og off i timevis. Noget han aldrig tidligere har gjort.
 

Denne video er fra samme aften. Adam mener ikke at der er tale om en flue, men han kan ikke afvise det 100%, idet han sov.
 

Han skriver også, at han føler at noget har fundet vej, ind i hans lejlighed.
 


 
D.12. september, da Adam var på vej i seng, hørte han et brag fra stuen. Han skyndte sig derind, og opdagede at en af hans små urtepotter var faldet på gulvet. Fra næsten samme sted, som skildpaddeskjoldet røg ned, tidligere. Han besluttede sig for at konsultere sit kamera, for at se om det var en af kattene der havde skubbet den ned, selvom han vidste at de lå i soveværelset.
 


 
Her er et billede af den urtepotte der faldt på gulvet.
 


 
Adam oplever en del mareridt igen. Den 17. september skriver han at han havde endnu et mareridt.
 


 
I drømmen, Adam i sin seng, og da han rullede over på den anden side, så han et blodigt hoved med rygraden blottet, der lå og smilede til ham på puden.
 


 


 
Han har også drømt om mørke ansigter, der stirrer ind af vinduerne om natten. Selvom han bor på 2. sal.
 


 
Efter en af hans mareridt, besluttede Adam sig for at gå ned på en pub, for at komme væk fra sin lejlighed. På vejen, passerede han som altid, det nedlagte pakhus, som han har nævnt før. Siden det pludselig blev forladt fra den ene dag til den anden, har han haft en mærkelig følelse omkring det hus.
 
Da han passerede det, hørte han en lyd derinde fra.
 


 
Der var kun et lille vindue, som var for højt oppe, til at han kunne kigge ind. Derfor besluttede han sig for at tage et billede, gennem vinduet, med sin mobil. Ét billede. Og så ville han tage benene på nakken. Han sikrede sig at blitzen var slået til, og satte kameraet op til vinduet. Og tog et billede. Og så løb han. Han skriver at han føler at han så en bevægelse, i det øjeblik, blitzen var tændt.
 


 
Der gik noget tid, før han turde kigge på det billede han tog. Da han endelig kiggede, så han dette.
 


 
Adam er ikke sikker på hvad han ser på billedet. Han aner en skikkelse, men det kan også bare være det beskidte vindue, og hans fantasi. Han skriver selv, at han ikke længere ved hvad han ser og ikke ser. Hvad synes du? Kan du se en skikkelse, på det zoomede billede?
 


 
 
Vi følger fortsat Adam, og opdaterer når der er nyt.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.