29 February, 2024, 18:45
dear david

Så er der nyt i historien om Dear David – og der er billeder af ham!

Hvis historien om Dear David er ny for dig, så vil det give mest mening at læse de to foregående indlæg om historien. Del 1 HER og del 2 HER!

Historien har vi altså fra en fyr der hedder Adam Ellis, og han skriver på sin Twitter, når der sker noget nyt. Kort fortalt, startede det om en drøm om en lille dreng med et deformt hoved. En drøm hvori Adam også blev advaret mod at stille den lille dreng, mere end to spørgsmål. Adam stillede i drømmen, drengen TRE spørgsmål, og siden da er der sket mange, meget uforklarlige ting i Adams liv og i hans lejlighed. Alt hvad der sker, bliver som sagt skrevet på Adams Twitter profil.

Om det er sandt eller ej, er det sikkert kun ham der ved. Hvis det er fake, tager vi hatten af for at han kan vente så længe mellem at han poster noget – og hans videoer er ret godt lavet. Der er nogle der mener at det er en (lang) optakt til en ny gyserfilm (som vi i så fald skal se), og der er mange der tror på at det faktisk er rigtigt.
Well – her er den nyeste update – og den er altså spooky.

Omkring en uge før den 27. oktober, havde Adam en bekendt hjemme, for at “rense” hans lejlighed, og det så ud til at virke. I hvert fald i en uges tid. Kattene stoppede med at stå ved hoveddøren om aftenen, Adam stoppede med at have underlige drømme og der virkede til at være ro.

Den 26. oktober, var Adam hjemme i sin lejlighed. Han lagde mærke til at begge hans katte sad og kiggede på vinduet. Han kunne ikke se noget, og gik ud i køkkenet for at hente en øl. Ude i køkkenet, vender vinduet samme vej som i stuen, og her så han pludselig nogen ude på den anden side. En skikkelse stod og kiggede på ham. Han dukkede sig, men havde sin telefon i lommen, så han tog et billede gennem vinduet.

Man kan ane noget til venstre, men ikke se hvad det er, vel? En af hans følgere, gemte hans billede, og justerede farver og lys, og se så her.

Adam blev selvfølgelig skidebange, og drak fem øl mere, indtil han gik omkuld. Dagene gik, og man hørte ikke fra Adam før d.7. november. Her skriver Adam, at han havde drømt om Dear David igen. Lige som i den første drøm, sad David på en stol i soveværelset.

Og lige som sidste gang, følte Adam sig paralyseret, men ikke så meget som de andre gange han havde drømt om David.

Han skriver at han vidste hvad der ville komme. David ville bevæge sig væk fra stolen, og komme mod ham. Adam skriver at han på en eller anden måde, fik fat i sin mobil.

Adam skriver, at han var bange for at Dear David ville slå ham ihjel, som han “fik at vide” da han først drømte om ham. Han ville have at der var en form for bevis, hvis det faktisk lykkedes David at slå Adam ihjel, så han tog billeder, mens David kravlede ned fra stolen, og langsomt gik mod ham.

Adam skriver at han var rædselsslagen! David kom nærmere og nærmere, indtil de stod ansigt til ansigt. Som i søvnparalyse, kunne David ikke røre sig ret meget, selvom han prøvede at komme væk fra drengen.

Så vågnede Adam. Det var lyst, og det hele havde bare været en drøm. Han tog på arbejde, og fik rystet drømmen af sig. Et par dage senere, kigger Adam sine billeder igennem, for at finde et gammelt billede. Her opdager han de billeder som han tog i hans drøm, som han faktisk troede, bare var endnu en drøm.

Her er billederne!

Hvad siger i? Tror i at historien om Dear David er sand? Er det ikke rimelig klammo?

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.