29 February, 2024, 18:36

H&M lancerer en stor parfumekollektion

Sammen med et af verdens førende “parfumehuse”, har tøjgiganten H&M udviklet en hel parfume-kollektion. Den består af hele 25 forskellige dufte.

Med et samarbejde med Givaudan, som blandt andet har været med inde over både bl.a. Dolce & Gabbana og Botegga Venetta parfumer, må der siges at være en reel chance for at der er kommet mindst én duft ud, som de fleste kan lide.

Denne nye parfumekollektion består af tre serier;
The singles, som centrerer sig om en enkelt note som vanilje, chokolade etc. Her er flaskerne små 20ml flasker i shove farver.
The Reveries, der både kommer i EDT og body mist, og blandede dufte med navne som Freewheeling, Sparks Will Fly and Above the Clouds. De kommer desuden i klare 75ml flasker.
The Essences, som er mere komplekse og som kommer i både EDP og roll-on parfume-olie i taskestørrelse. De kommer i 50ml flasker, og her er indholdet mere koncentreret, idet der er tale om EDP.

Der er altså lagt rigtig meget tid og energi disse dufte. Der er, ifølge Sara Wallander, Concept Designer for H&M Beauty, gjort meget ud af, at lave dufte til alle, og ikke kun en specifik målgruppe. Der er også lagt rigtig meget effort i flakoner og emballage.

De kommer i handlen 16. August!

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.