2 December, 2023, 21:41

Hvad er fordelene ved sulfatfri shampoo?

Dette er sponsoreret indhold

Der findes mange forskellige slags shampoo, og derfor kan det være noget af en jungle at finde ud af. Der findes både shampoo med aloe vera, kul osv., så hvilken er bedst, når det handler om at tilføre håret noget ekstra pleje? I denne artikel kan du blive lidt klogere på fordelene ved at vælge sulfatfri shampoo som flere og flere går over til.

Hvad er sulfat?

Først og fremmest så er sulfat i shampoo navnet på en gruppe af sæbestoffer. Det bruges til at opløse snavs i håret og hårbunden. Derfor er der sulfat i mange shampoo, men desværre er sulfat ofte med til at give tør og irriteret hud samt en række gener på håret.

Sulfatfrit – god pleje til håret

Vælger man sulfatfrit shampoo, så vælger man en shampoo, der giver god pleje til håret. Sulfat er nemlig med til at ødelægge hårets beskyttende skællag, så håret bliver mindre modstandsdygtig overfor ydre påvirkninger. Sulfatets egenskab med at opløse snavs har derfor en række negative bivirkninger der gør, at håret bare kan komme til at tage mere skade. Med sulfatfrit shampoo får håret sin naturlige glans tilbage, hvilket vil kunne ses på lang afstand. Der er ikke noget mere irriterende end at døje med et tørt hår, hvor man er nødt til at bruge en masse tillægsprodukter, for at få tilført noget ekstra glans til håret. Derudover slipper man for at finde shampoos med en masse ekstra indhold i, i form af f.eks. aloe vera, kul og andre hypede produkter. Gå allerede i dag i gang med at finde den bedste sultfatfri shampoo for dig.

Sulfatfrit – gurly girl metoden

Det er blevet en større og større trend at bruge gurly girl metoden. Girly girl metoden kan kun bruges, hvis man bruger sulfatfri shampoo. Girly girl metoden er en måde at style og give hårpleje til krøllet hår. Girly girl metoden virker kun med en række produkter, der er godkendt til metoden heriblandt, er det et krav, at der ikke er sulfat i håret. Ved girly girl metoden anvendes 4 processer, som man så kan gentage igen og igen. Først og fremmest skal man rense håret med sulfatfrit shampoo. Derefter skal man påføre balsam i håret og redde det ud. Så styler man håret og krammer håret med med en gammel t-shirt eller en Bamboo turban hair towel. Man opnår derved flotte krøller og velplejet hår.

Share