23 January, 2021, 01:23

Hvad kan man lave der hjemme når det regner?

Det er sommer og traditionen tro, regner det! Selvfølgelig.
Så sidder vi her, indenfor og ville allerhelst være udenfor. Hvad skal man lave? Vi har lagt hjernen i blød og fundet nogle forslag til hvad du kan lave derhjemme når det regner.
 

1. RYD OP!

Ikke specielt sjovt, men virkelig nyttigt. Er du alene hjemme, så fyr op for noget god, høj musik, og tag tyren ved hornene. Ryd op i dit tøj eller sortér ungernes legetøj. Det er også OK hvis du ikke når længere end rodeskuffen, din makeup eller dine sokker – alt gør en lille forskel. Tænk hvis du kunne nå en af de ting der har trængt længe? Det vil helt sikkert give en megagod fornemmelse i maven bagefter.

Har du børn? Så er du sikkert allerede i gang…
 

2. NETFLIX/HBO/VIAPLAY!

Det er helt oplagt at smide sig på sofaen og se en film eller en serie. Det ser ud til at vejret ikke bliver meget bedre de næste par dage, så det er nu at du skal starte en længere serie, som Game Of Thrones, Orange Is The New Black, Suits, Gossip Girl eller whatever. I det her vejr, kan man hurtigt snuppe et par sæsoner.

Har du børn? Så lav hjemmebio med dyner og snoller, og se en film sammen.
 

3. RING…

… til din veninde, din mormor eller en anden som trænger til et opkald. Tag dig tid til at tale med personen. Når man farer rundt i hverdagen udsætter man nemt de opkald som man ved, varer længere end 10 min. Foretag dem nu. Det vil føles dejligt.

Har du børn? Så lad dem snakke lidt med mormor eller farmor – det vil begge parter helt sikkert elske.
 

4. BRÆTSPIL

Mon ikke du har et støvet Matador-spil liggende ovenpå skabet? Selvom man har spillet det 100 gange, kan det virkelig være hyggeligt at sætte sig sammen, uden mobiler, og bare hygge sig sammen.

 

5. LÆS/LYT EN BOG

Start den bog som du længe gerne har villet starte. Eller genlæs en bog du holdt af. Hvis du ikke orker at drøne i Arnold Busck eller på biblioteket, kan du også hente Storytel eller Mofibo, og læse eller høre en lydbog. De er efterhånden meget up to date, og begge apps har virkelig mange virkelig gode bøger. Fordelen ved at lytte til lydbøger er, at du kan ordne vasketøj eller gøre rent imens.

Har du børn? Så læs en historie sammen. Hvis de kan læse, kan i skiftes. Der findes desuden også børnebøger på lydbog.
 

6. SHOP ONLINE!

Yeeees! Det er payday for de fleste, og der er tilbud cirka ALLE steder. Er du på røven? Så kan lidt “drømmeshopping” også stille trangen. Gå ind på din(e) yndlings webshop(s) og find alle de lækre ting du ønsker dig, og læg dem i kurven. Du behøver ikke tjekke ud og betale – bare det at fylde kurvene eller favoritlisterne, kan give shoppetrangen en smule forløsning.

Har du børn? Så er der altså penge at spare på efterårs-, og vinterudstyr nu.

 

7. BAG NOGET

Dette vil din familie/venner/kæreste eller bare du selv, takke dig for. Find en lækker opskrift og bag noget godt. Eller se hvad du har i skabene, og lav noget lækkert af det. Man tager ikke på når det regner… har vi hørt. Øhm…

Har du børn? Så lad dem hjælpe. Bag pandekager sammen med dem. Det er sådan noget man ikke orker i hverdagene.
 

8.PLANLÆG..

…hvad du vil lave når det ikke længere regner, og sommeren rent faktisk kommer. Vil du gerne på museum, i Tivoli, til koncert eller ud og sejle i kajak? Gå online og få styr på det praktiske, og lav en liste over de ting du gerne vil nå denne sommer.

Har du børn? Så er der endnu mere grund til at få styr på dette punkt 🙂
 

9. GLO YOUTUBE

Mange timer kan hurtigt forsvinde, når man går i gang med at glo Youtube videoer. Der er så mange fede vloggere, dokumentarer, musikvideoer og andet underholdning på “tuben”.

Har du børn? Så er der masser af fede serier for børn. For de yngre er der bla. Dava & Ava og Macha and the Bear.
 

10. MEDITÈR

Har du brug for lidt ro? Prøv at snuppe 30 minutters meditation, og få clearet dit hoved. Så kan du få energi til et af de andre punkter på listen bagefter.

Har du børn, og er de hjemme? Så bare stryg dette punkt, haha…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.