29 February, 2024, 17:36

Hvis der fulgte 8 superkræfter med når man blev mor, ville jeg vælge disse…

Tænk hvis man fik en helt speciel “Mom Power Pack” med når man fik et barn. Tænk hvor megasejt det kunne være, lige at afkrydse et skema, og få disse superkræfter leveret, samtidig med at du pressede ungen ud.

Jeg ville vælge:

1. Justerbar hørelse: Tænk hvis man kunne skrue op for hørelsen, når man havde mistanke om at ens barn lavede noget, det ikke måtte. Tænk hvis man kunne høre alt hvad de mumlede, og slap for at sige “Hvad siger du?” 200 gange på en dag. På den anden side, har alle mødre vist stået i situationer hvor man bare gerne ville skrue NED for det satans spektakel. Det kunne være når ungen skaber sig helt overdrevet, fordi det skal have sko på, eller når man har hørt Giraffen Gumle, skrålet, falsk, på gebrokkent treårigt (det er faktisk et sprog, lige imellem babbypludder og mennesketale) i en time, non-stop.

2. Lyn-reflekser: Evnen til at kunne gribe det glas saftevand, mormor har lavet til ungen, og som selvfølgelig er fyldt til en centimeter under kanten, INDEN det udfolder ud over spisebordet, et par hunde og din Macbook Pro (der er mere værd vores bil) – oh dear. Tænk på hvor mange gange du lige har været et sekund for længe om at sætte en hånd for bordkanten inden den mødte en barnepande, eller hvor mange gange du næsten nåede at gribe dit yngel inden næse mødte gulv.

3. En vilje af stål: .. er desværre en evne jeg ikke besidder. Det gør min treårige derimod. “Vil ha’ noget andet” siger hun lidt for ofte. Og så står man der, i dilemmaet om, om man skal sige “spis det, eller ingenting” hvilket kan betyde at barnet ikke spiser en skid til aften – eller om man skal lave den skide skål med havregryn, der gør at ungen bliver mæt og ikke vågner klokken kvart i røv, fordi det er sultent. Eller når selvsamme unge vil have en is, som der kun er 50% chance for, vil blive spist.

4. Evnen til at gro et ekstra legeme: Jeg har ikke tal på hvor mange gange, jeg godt lige kunne have brugt en ekstra arm eller en hale. Man mangler bare altid lige en arm, når man har børn. Enten når man skal ud af bilen, bakse barn, taske og klapvogn ud af bussen, eller når man skal have bog, bamse, drikkedunk og fire plastikdyr med ind og putte.

Eller når man står ved IKEAS puslebord i en meters højde, med et sprællende barn, en lorteble og vådservietter.

5. Blære af stål: Bæst er lige ved at falde i søvn. Du ligger musestille for ikke at vække bæst, og du skal pisse som ind i helvede. Eller også er bæst endelig faldet i søvn på dig, og du sidder bare og tripper indvendigt, og udsætter det uundgåelige. Man kunne være fortaler for at få denne evne leveret allerede i andet trimester, hvor baby-bæst begynder at presse lovligt meget mod din blære. Denne evne kan også være nyttig til fester, koncerter og i pausen i Tivolis koncertsal.

6: Flyveskills: Min datter er typen der bare går, uden at se sig tilbage. Det er både på legepladsen, i Bilka eller midt i byen. Ser hun noget der fanger hendes interesse, går hun. Pisseligeglad med om jeg følger med. Jeg gad fandme godt, lige at kunne flyve op og tage et overview af området, for at finde det rigtige, lille lyshårede hoved.

Eller når man skal liste sig ud af et værelse der skulle have været ryddet op i sidste uge, uden at vække ungen. Ja tak!

7: Indbygget løgnedekektor: Jeg har ikke brug for den endnu, men hvis min datter bliver som jeg frygter, bliver dette en evne der er rigtig dejlig at have liggende klar til aktivering. Allerede nu kan hun finde på at sige noget hvor jeg bare tænker “det er jo løgn, din lille røvbanan”.

8: Superstyrke: Når man står med to poser stopfyldt med varer, og en sur treårig der bare ikke vil gå! Når man skal rykke sofaen for ottende gang, fordi Paw Patrol bolden på magisk vis er trillet derind igen.

SUPER WOMAN KOSTUMET er fra Coolstuff og kan fås lige HER!

Se også alle de andre kostumer lige HER!

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.