29 February, 2024, 17:27
IKEA

IKEA har lavet en reklame, som gravide kvinder skal tisse på

IKEAs nyeste reklame-tiltag, har resulteret i en del løftede øjenbryn. I det svenske magasin Amelia, har IKEA nemlig fået deres reklame ind. En reklame, som hvis formål er, at gravide kvinder skal tisse på den. A Hva’? Jo, den er god nok. Meningen med reklamen er, at gravide kvinder skal tisse på et felt, for at få en god pris på en babyseng.

Faktisk fungerer reklamen som en graviditetstest, for den virker kun på gravide. Det virker som dette: Når en gravid kvinde tisser på annoncen, opløser urinen, rødt blæk fremstillet af guld nanopartikler. Det skyldes, at disse nanopartikler indeholder antistoffer, der knytter sig til et bestemt hormon, der findes gravides urin, kaldet hCG. Takket være specialpapir gennemblødt i et andet hCG-bindende antistof, reagerer det røde blæk, og afslører den nedsatte pris på babysengen, inden for et par minutter.

Reklamen har taget lang tid at udvikle, og har været temmelig dyr at lave. Derfor er reklamen kun udgivet i et meget begrænset omfang, men i takt med teknologiens udvikling, er det sikkert ikke sidste gang vi ser denne type reklame.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.