7 December, 2023, 20:02
opvaskestativ

Ilo Clam Shell – et opvaskestativ der faktisk er pænt… og smart

opvaskestativ

Et opvaskestativ er normalt ikke det mest glamourøse, men det kan det faktisk godt være. Ilo Clam Shell opvaskestativ er faktisk virkelig lækkert, og det er faktisk et, som man har lyst til at have stående fremme, eller… man har i hvert fald ikke helt så meget imod det, som med de kedelige IKEA opvaskestativer. Udover at være pænt, er det også virkelig funktionelt. Det er nemlig designet til at være godt og yderst funktionelt.

I stedet for de normalt riller, gør de afrundede pigge det muligt at stille dine tallerkener, sådan som du ønsker det, og det er noget nemmere at få plads til ting, der har en mere speciel form, som f.eks. en citronpresser. Dine Tetris-skills kan komme frem i lyset, fordi du kan pakke stativet som du vil.

Til bestik, er der en dertil designet holder, som du kan sætte i stativet, eller på ydersiden, hvis du har brug for at udnytte al pladsen. Uanset hvor du sætter den, er den lavet så vandet løber ned i bakken, og ikke ud på køkkenbordet. Der er også rigeligt plads til at hænge kommer og glas – bare hæng dem rigtigt, så løber vandet også ned i bakken.

Du kan selv bestemme om vandet skal løbe ud af bakken, eller om du selv vil tømme den når det passer dig. Der medfølger nemlig to størrelser silicone-fødder til bakken. Sætter du det ene sæt på, hælder bakken en smule i den ene side, og lader vandet løbe ned i vasken. Sætter du de andre på, bliver vandet i bakken. Hvis du f.eks. bruger flere stativer, er det ikke så nemt at få dem alle hen at tå til vasken.

Forkæl dit køkken med et pænt stykke udstyr, og køb den for 20 pund / 167kr (ekskl. shipping) HER!

Den lækkert designede opvaske-frækkert, er designet af Scott Jarvie for Lakeland. Se hans andre lækre designs HER!

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.