7 December, 2023, 19:52

Missguided lancerer en ny body positive kampagne, og den er vigtig

Missguided

Meget snart lancerer Missguided en ny kampagne, #InYourOwnSkin, som hylder det som mode-, og skønhedsindustrien anser for fejl eller imperfektioner. I kampagnen er seks smukke kvinder med forskellige anderledes-heder (det er ikke et ord, i know – men det passer ind); en med psoriasis, en med albinisme, en med ar efter brandsår, en en med Epidermolysis bullosa, en med psoriasis, en med rigtig mange fregner, og en med modermærker. Allesammen smukke, skønne kvinder, som alligevel skiller sig ud. Hele kampagnens formål er at give stærke budskaber om at vi alle er perfekte og om at elske sig selv.

Kampagnen kommer efter Missguideds #MakeYourMark kampagne sidste år, hvor de annoncerede at de ville stoppe med at skjule modellernes strækmærker – hvilket er et virkelig vigtigt statement!Kampagnen fik massiv opbakning på de sociale medier, og i den, var modeller i alle størrelser. Se den HER!

Missguided

I en pressemeddelelse om #InYourOwnSkin kampagnen skriver Missguided: “Disse kvinder styrer. De har attitude. De er er stolte af hvem de er. De inspirerer til selvtillid. De ønsker at du skal elske din krop (det er den eneste du har)”.

Isabella

Missguided

Der gik ild i Isabellas bluse, da hun befandt sig i et hus der brændte da hun var 17, men hun håber på at normalisere handikap og vansiring, ved at være model. “Skønhed er følelsen af selvtillid”, har hun udtalt.
 


Mariana

Missguided

Mariana blev født med et modermærke i ansigtet, men hun har lært at elske den måde hun ny engang ser ud, og hun bringer body positive budskaber ud i verden, via de sociale medier. Hun er braziliansk model og designer.
 


Polly

Missguided

Polly har virkelig mange fregner, både i ansigtet og på kroppen. Hun har desuden virkelig mange tatoveringer på armene, benene, halsen og på brystet. Body positive betyder for Polly, at man er 100% komfortabel i sin egen krop.
 


Beth

Missguided

Beth går på college, bor i Manchester og har psoriasis. Kampagnen her, er Beths første modeljob – og hun rocker det!
 


Maya

Missguided

Maya lider af Epidermolysis bullosa – en sjælden, arvelig hudsygdom der nemt får huden til at danne blister og vabler. Omkring 500.000 mennesker i verden, har sygdommen. Hun håber på at sætte mere fokus på lidelsen, ved at lave modelarbejde.
 


Joanne

Missguided

Joanne har albinisme og arbejder på at bryde de grænser der findes i skønheds-, og modeindustrien, for folk med hendes “lidelse”. “Min rolle i livet er ikke at blive accepteret af samfundet. Jeg lever frygtløst og jeg er helt mig selv.
 

Det ses heldigvis flere og flere steder, at de store modefirmaer og webshops, stopper med at photoshoppe modellernes “skønhedsfejl” (som ikke er fejl), som modermærker, ar og strækmærker. Det er supervigtigt, se bare HER og HER

Missguided
Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.