14 August, 2020, 00:28
indbygget mus i iphone

Vidste du at dit iPhone keyboard har indbygget mus?

Okay, der er nok nogen der ved det, men der er sikkert også nogen der ikke ved det. Din iPhone har faktisk en indbygget mus!
iPhones er generelt skidesmarte – specielt for os der var unge sammen med Nokia 3310. Der kunne man SMS’e, spille snake, og downloade startskærm-billeder og søde bamser, lavet af tegn, som man kunne sende til sit crush, fra midtersiderne af Se og Hør. Nu har vi lynhurtigt internet, pulsmåler, fingeraftryk-scanner, kamera, alverdens musik som vi kan afspille i hovedtelefoner uden ledning og masser af spil i FARVE!

Nå, men de fleste kender det, når man har skrevet en laaaang smøre, og opdager at man har lavet en stavefejl, eller man skal tilføje eller rette i teksten længere oppe. Det kan være et værre bøvleri at ramme præcis det rigtige sted.

Det du skal gøre er bare at smække din tommeltot et random sted på tastaturet, så den rammer flere bagstaver. Hold den der et sekund eller to, og så forsvinder bogstaverne på tasterne, for at indikere at nu er det “mus-mode”, og så kan du bare bevæge fingeren rundt til du finder ud af hvor den skal stå. Simple as that.

Det skal lige siges at det virker på iPhone 6S og nyere.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.