7 December, 2023, 21:15

Julegaveidé til kæresten – skræddersyede t-shirts og bluser

Synes du også at det er megasvært at finde en gave til din kæreste? Eller til din lillebror, far etc? Så kunne en skræddersyet t-shirt, sweatshirt eller polo være et godt bud. T-shirts kan være nok så fede, men hvis de ikke sidder rigtigt, bliver de ikke brugt. Ligesom kvinder, er mænds kroppe forskellige, så det kan være præcis lige så svært for mænd at finde den helt rigtige bluse, som det kan for kvinder.

Danske Son of a tailor tilbyder skræddersyede bluser og t-shirt til mænd. Der er mange fordele ved deres koncept. Ét er at kunden får noget der faktisk passer, noget andet er at der ikke er en masse produkter der ryger til forbrænding hvis de ikke bliver solgt. Hver vare bliver nemlig først lave når den bestilles.

En anden ting der er lidt unikt ved Son Of A Tailor er, at der lægges vægt på arbejdsforholdende for dem der laver produkterne, og så er bomuldfibrene i tøjet, tre gange længere end i normale t-shirts, hvilket gør at de holder tre gange så lang tid. Der er altså lagt vægt på alle dele af processen, lige fra produktion, materialer og pasform.

Er du hooked? Så læg et gavekort til en helt unik bluse eller t-shirt, under træet. Gavekort findes HER!

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.