1 April, 2023, 01:18

Katrine Gisiger har et rigtig godt budskab – du er god nok, som du er!

Katrine Gisiger, har et rigtig godt budskab – et budskab som vi alle burde tage til os. Tyk, tynd, høj, lav, rund, kantet… Du er god nok som du er! Videoen blev lagt ud på Katrines Facebook profil, og er nået ud til over 520.000 mennesker, med over 2.200 delinger og over 6.000 likes. Det er fordi det er et budskab der er så aktuelt, og så velkomment, i dagens Danmark.

Alt for mange piger og kvinder, går og hader deres krop. De stiler efter noget de ikke har, men spørgsmålet er om man nogensinde bliver tilfreds. For en ting er sikkert, det er kun oppe i vores eget hoved, at vi ikke er gode nok, som vi er. Derfor skal budskabet også ind i vores hoveder. Det har Katrine gjort et virkelig godt forsøg på her.

Katrine Gisiger er 27år, og uddannet professionsbachelor i ernæring og sundhed, samt certificeret mindfulness-instruktør. Hun tilbyder personlig vejledning som giver mentale værktøjer til at tabe sig, samt spændende foredrag, som oven i købet er til at betale. Se mere om Katrine Gisigers foredrag HER! Og følg hende på Instagram HER!

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.