19 August, 2019, 18:29

Køb et flot kunstprint og støt et godt formål

Alle ordrer hos Kongstad Prints, støtter et godt formål. Et støtter f.eks. Kræftens Bekæmpelse og et andet støtter Psykiatri Fonden. Der er fri fragt på deres shop, og plakaterne er simpelthen så søde!

Køb en til dig selv, eller en i gave til en du holder af.

Det fungerer sådan her; Når du køber en eller flere plakater, vælger du selv mellem nedenstående fire organisationer. For hver ordre, donerer Kongstad Prints 20kr til den organisation du har valgt.

Plan Danmark er Danmarks største privatfinansierede børnerettighedsorganisation. Størrelse og styrke er afgørende, når vi hver dag kæmper for at sikre børns og unges rettigheder og muligheder i verdens mest skrøbelige områder – og specielt for pigerne, der er særlig ramt af ulighed og har få og ringe fremtidsmuligheder.

Psykiatrifonden arbejder for et samfund, hvor flere får et godt liv uanset om de er psykisk sårbare, har en diagnose eller oplever en midlertidig krise.

Sex & Samfund (DFPA) har I mere end 60 år har kæmpet for retten til at bestemme over sin egen krop. De yder rådgivning, undervisning og oplysning til unge.

Kræftens Bekæmpelse er Danmark største sygdomsbekæmpende organisation og Danmarks største patientforening. Foreningens tre hovedområder er forskning, forebyggelse samt rådgivning og støtte til kræftpatienter og deres pårørende.

 

BOOBIES-plakaten koster fra 169kr


 

BUTTS-plakaten koster fra 169kr


 

STREETOF CHAMPS plakaten skoster fra 230kr


 

WEIGHTLESS plakaten koster fra 229kr

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.