29 February, 2024, 17:25
Kongstad Studio

Fabelagtige prints der støtter gode formål

REKLAMELINKS!

Alle ordrer hos Kongstad Studio, støtter et godt formål. Et støtter f.eks. Kræftens Bekæmpelse og et andet støtter Psykiatri Fonden. Der er fri fragt på ordrer over 299 kr, og plakaterne er simpelthen fantastiske!

Køb en til dig selv, eller en i gave til en du holder af.

Det fungerer sådan her; Når du køber en eller flere plakater, vælger du selv mellem nedenstående fire organisationer. For hver ordre, donerer Kongstad Studio 20kr til den organisation du har valgt.

Plan Børnefonden er Danmarks største privatfinansierede børnerettighedsorganisation. Størrelse og styrke er afgørende, når vi hver dag kæmper for at sikre børns og unges rettigheder og muligheder i verdens mest skrøbelige områder – og specielt for pigerne, der er særlig ramt af ulighed og har få og ringe fremtidsmuligheder.

Psykiatrifonden arbejder for et samfund, hvor flere får et godt liv uanset om de er psykisk sårbare, har en diagnose eller oplever en midlertidig krise.

Sex & Samfund (DFPA) har I mere end 60 år har kæmpet for retten til at bestemme over sin egen krop. De yder rådgivning, undervisning og oplysning til unge.

Kræftens Bekæmpelse er Danmark største sygdomsbekæmpende organisation og Danmarks største patientforening. Foreningens tre hovedområder er forskning, forebyggelse samt rådgivning og støtte til kræftpatienter og deres pårørende.

Plakaterne kan også købes i gavesæt med to plakater til 299 kr HER!

 

   

BUTTS-plakaten koster fra 169 kr

   

BODIES-plakaten koster fra 169 kr

   

BOOBIES-plakaten koster fra 169 kr

   

GUYS plakaten skoster fra 169 kr

   

AREOLAS plakaten koster fra 169 kr

   

MOM-BODIES plakaten koster fra 169 kr

Share