29 February, 2024, 17:47

Kvalitetsfoder på abonnement og 100kr i rabat på din første ordre

Indlægget indeholder et affiliatelink aka reklame.

Som flere nok har opdaget, har jeg to hunde. To stk altædende, stor-fældende og højt-gøende pelspølser af racen welsh corgi cardigan.

Abby er otte år og mor til Nelly der er knap fem år.

Jeg er en af dem der AAAAAALTID glemmer at bestille hundemad i god tid. Idet Nelly har en del skavanker, skal hun have specialfoder – desværre i den dyre ende. Faktisk koster 12kg Hill’s J/D Reduced Calorie foder, over 700kr hos vores dyrlæge. Det er en udskrivning der kan mærkes.

Hvordan er det smart?

Fordi jeg altid var for sent på den med at købe foder, endte hundene med at måtte spise supermarkedsfoder i nogle dage, og det gjorde virkelig ikke noget godt for dem. For det første var det ikke specielt tiltalende at se på. Jeg kunne se at de sked større mængder på det billige foder og dermed brugte mindre af det. For det tredje STANK deres lort af død og ødelæggelse – noget jeg ikke ligefrem ser som et godt tegn.

I min søgen efter billig Hill’s hundefoder, faldt jeg over Olivers.dk. De tilbyder hundefoder på abonnement. Man vælger blot det interval man ønsker at få leveret i, og så kører det bare. Det koster 80kr om måneden, men udover at foderet er billigere end normalt, får man også rabat på udstyr, legetøj og godbidder. Det er faktisk nærmest hundenes Luxplus (som jeg er ivrig bruger af). Ikke noget fis. Man kan justere leverings-intervallerne løbende og det koster 80kr om måneden. Penge der hurtigt er sparet med rabatter – for os dyreejere ved jo godt hvad det kan koste i udstyr og diverse.

Jeg nyder at jeg får leveret hundefoder uden bøvl, hver syvende uge. Det bliver stillet ude foran min hoveddør, og det har aldrig været nemmere.

Få 100kr i rabat på din første ordre!

MED DETTE LINK FÅR DU 100KR I RABAT PÅ DIN FØRSTE ORDRE

( http://oliverspetfood.refr.cc/saschaf )

Dette gælder ved køb på over 200kr – hvilket som regel ikke bliver noget problem.

Bruger du linket til at få rabat, får jeg også 100kr i rabat. Det er dét. Præcis som Wolt (bare mere rabat)