2 December, 2023, 22:13
Armpit hair

6 ting ved din krop, som er HELT O.K.

Kropsbehåring

Vi har den alle. Nogle fjerner den permanent, nogle midlertidigt, og nogle gør ikke noget ved det. Uanset hvad du gør, er det helt O.K. Kropsbehåring ér ikke noget at skamme sig over. Én ting er hvad det er “moderne” at gøre ved det, noget andet er at det er naturligt, og at (næsten) alle har det, i større eller mindre grad.

Appelsinhud

Der findes et hav af cremer, olier, behandlinger og øvelser som påstås at kunne minimere eller fjerne appelsinhud. Om de virker, er nok hvad den individuelle person synes. Men i bund og grund ér det naturligt. Det er noget som rigtig mange kvinder har.
Selv stjernerne har det; Beyonce, Kim Kardashian, Blake Lively, Britney, Halle Berry, Cameron Diaz og mange mange flere. Og det er helt O.K. Det er sådan kvindekroppen er. Prøv at bekæmpe den hvis du vil, eller lad være.

appelsinhud

Strækmærker

Igen noget som der findes cremer, olier og behandlinger mod, men som ikke virker på alle, hvis det overhovedet virker. Nogle har strækmærker pga vægtøgning, nogle har dem pga graviditet og nogle har dem bare. Mange er kede af deres strækmærker, og det er også  naturligt, og O.K.

Uperfekte tæer

Tæer ér sjældent super kønne. Og sådan er det bare. Måske er din “pegetå” længere end din storetå. Måske har du knyster, skæve tæer, bulede negle eller hår på tæerne. Tæer må gerne, men de behøver ikke være pæne. Mange har grimme tæer, og der er meget lidt man kan gøre ved det, udover at pleje dem og holde dem soignerede. Og det er jo bare tæer. Det’ ligemeget.

fødder

Heksehår

Som egentlig ér kropsbehåring, men som sidder i ansigtet, brystet eller på maven. Hår som man ikke forbinder med en kvindes kropsbehåring, men som alligevel dukker op hist og her. De fleste plukker dem – mange ældre damer gør ikke. Og det er O.K. Igen en ting som rigtig mange har.

Håndtag

Håndtag kan være utrolig svære at slippe af med, og selvom man er slank, kan de stadig sidde godt fast over buksekanten. Kvindekroppen har nogle bløde depoter rundt omkring, hvor fedtet sætter sig, og bliver stædigt siddende, blandt andet på hofterne. Det er en del af kvindekroppen, og det er helt O.K. at have dem, ligesom at det er helt O.K. ikke at have dem. Selvom vi ikke skal gøre noget for mænds skyld, men kun for vores egen, er det fakta at mange mænd synes at de bløde håndtag er dejlige. Mange kvinder finder dem irriterende, men de er altså helt O.K. Det er ikke for sjov at de også kaldes kærlighedshåndtag 😉

håndtag

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.