7 December, 2023, 21:08
Kylie Jenner

Vil du vide hvor meget Kylie Jenner egentlig tjener?

Det er under to år siden, at Kylie Jenner, første gang solgte sine sindssygt populære Lip Kits, hvilket blev en afsindig succes.

Som den yngste i Kardashian-Jenner klanen, lanerede hun sit brand Kylie Cosmetics, hendes Lip Kits, øjenskygge paletter og eyelinere m.m., i 2016. På de kun 18 måneder hvori hendes makeupbrand er eksploderet, har det tjent intet mindre 420 milloner dollars i omsætning, fortæller Kylies mor, Kris Jenner til Women’s Wear Daily.
Træk os nu baglæns ind i fuglekassen, hvor er de mange penge! Det er altså 2.654.946.000 kr!!!!!!!

Et opslag delt af Kylie (@kyliejenner) den

Salget ser på ingen måde ud til at falde foreløbigt – faktisk forventer de en vækst i salget, på 25% i år. Så kommer hun op på 386 millioner dollars, bare i år. Kylie Cosmetics estimeres til at være over en milliard dollars værd i år 2022, ifølge Women’s Wear Daily.

For lige at sætte tingene lidt i perspektiv her, har hun altså overhalet L’Oréals Lancôme så meget at de ikke engang så røgen. Det tog dem 80 år at nå en milliard i salg.

Lige nu er Kylie Cosmetics produkterne kun muligt at købe online, men Kylie drømmer om at få hendes makeup ud i fysiske butikker (Psssst, Sephora – GO’!)

Kim Kardashian har siden hen fulgt trop, og i sommer lancerede hun hendes eget contour kit, som, ligesom lillesøsters makeup, blev udsolgt online på mindre end tre timer.

Et opslag delt af Kylie (@kyliejenner) den

Kylie er næsten lige fyldt 20. Men hun har allerede plantet sin fine mås, solidt plantet på Forbes liste over de rigeste kendiser, nemlig som nr 41. Rimelig godt klaret! Oveni hatten, er hun den yngste på listen, og 3,5 år yngre end den næstyngste som er… Kan i gætte det? Bieber himself, som ligger på nr 13. Tænk hvad hun opnår på 3,5 år, med den fart hun har på.

Udover makeup-imperiet, har hun deals med bl.a. Puma og Beats By Dre. Hun deltager også i familiens show Keeping Up with the Kardashians og har i sommer, debuteret med hendes eget show, Life of Kylie. Modetøjs-eventyret med søster Kendall, lavede godtnok et kiks af de større slags, da de solgte “vintage” tees med bands og kunstnere på. De havde bare ikke lige fået lov af kunstnerne selv, og måtte trække hele molevitten tilbage.

Men hun har altså hjertet på rette sted, for på sin 20-års fødselsdag, donerede hun en pæn sum penge til Teen Cancer America.

Et opslag delt af Kylie (@kyliejenner) den

//Oprindeligt bragt af Times.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.