2 December, 2023, 22:50

Pift forholdet op med frækt gear fra L’amourbox

Man kan efterhånden få mange ting på abonnement, lækre makeup-kasser, strømper og barberblade. L’amourbox er lidt mere spændende end skrabere og strømper – den er nemlig fyldt med lækre, frække goodies, til at pifte sexlivet lidt op. Den indeholder ting, der kan bruges sammen med din partner, til at gøre aftnerne frække, eller endnu frækkere.

Jeg har fået en L’amourbox, og jeg vil nu fortælle lidt om hvad den indeholder, og hvorfor den er awesome.

Kassen er fin og i god kvalitet, og lækkerierne kommer i lækker emballage, og ser indbydende og spændende ud. Det er februar-versionen, og den hedder Fifty Shades of Valentine.

Hvad indeholdt den så?

Rosenbladene har en skøn duft, er lige til at strø ud på sengen eller om badekaret. Duften stimulerer dine sanser og er superromantiske.

Duftlyset dufter lige så skønt som rosenbladene. Den sensuelle duft pirrer og er rigtig romantisk.

Dobbelt jordbær-slikkepind. Lav en “Lady og Vagabonden” – på en lidt mere sexet måde. Hop i lækkert lingeri og se din partner dybt i øjnene, mens i begge sutter på slikkepinden.

Sexterninger som du selv skal sammensætte, så du får dem som du vil have dem. En terning med kropsdele, en terning med “handling” (sut, slik etc) og en terning med steder, disse handlinger kan udføres.

Håndjernene kender vi. Hvis du er til det blide, kan du bruge dem med plys, og hvis du ikke har noget imod at de er hårde, kan plyssen fjernes.

Blindfold hæmmer synssansen, og skærper de øvrige sanser. Giv dig hen mens du mærker endnu mere end normalt.

Mens du eller din partner er blindfoldet og låst fast med håndjern, kan den anden kilde, nusse og pirre med de bløde fjer på den lille tickler. Finde de erogene zoner – opdag nye.

Har du set Fifty Shades filmene? Med mini floggeren kan du gå på opdagelse og prøve let smæk og spanking. Den er lille og blid, og gør ikke ondt, med mindre man vil have det. De lange snore, kan kilde over alt på kroppen.

Hvis i ikke har prøvet glidecreme, er det på tide. To prøver på glidecreme, giver mulighed for at opdage hvor pissefrækt det er. Den ene er silikonebaseret, og det er altså noget der virker! Den anden har jordbærsmag… hvor mon den skal slikkes af fra?

Og hvad koster den?

Den koster kun 199kr, og kommer hver anden måned. Lige til din dør, og ind i dit soveværelse (eller hvor i vil bruge den).

Vil du også prøve L’amourbox? Så kan den bestilles HER!

L’AMOURBOX er udviklet af sexshoppen Winkwink.dk som også sælger en masse lækkert, kinky legetøj til voksne.


 

Indlægget er sponsoreret

 

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.