2 December, 2023, 21:45

Lav selv lækre (billige) holografiske negle uden gel og UV

Nu er der endelig begyndt at komme sol i Danmark, og så inviterer det bare til holografiske negle. Det lykkedes mig endelig at lave disse drønlækre holonegle, efter flere forsøg, og nu hvor jeg fandt tricket, er det slet ikke svært. De holder naturligvis ikke så længe som gelenegle, men hvis du ikke lige har 700kr at smide efter en negletekniker, kan du altså komme langt for mindre.

Et par af produkterne er fra WISH, men jeg fik dem allerede efter 2,5 uge.

Du skal bruge:

Holopulver (HER eller HER!)
Sally Hansen Miracle Gel (Matas)
Pensler til cleanup (ikke et must men fås HER)
En pæn neglelak.
En børste til at børste det overskydende pulver af. Jeg bruger en af min datters malerpensler fra Søstrene Grene. En makeuppensel kan også godt bruges – bare brug en som du ikke står og skal bruge til andre ting 🙂

Sådan gør du

Sørg for at have tingene klar. Åbn bøtten med pulver og hav den lille applikator klar. Læg evt køkkenrulle eller lign under bøtten med holo-pulver, da tingene godt kan grise lidt.

  • Start med at skubbe dine neglebånd ned, og skrabe eventuelle rester af neglebånd af neglene (jeg bruger sådan en her).Fjern så fedt og olie fra dine negle med neglelakfjerner uden olie eller acetone. Læg evt en god basecoat.
  • Læg den neglelak du har valgt, så den dækker helt. Lad den tørre grundigt, da det hele vil gå i fisk hvis den stadig er blød når du påbegynder næste step. Man kan godt springe dette skridt over, hvis man er ok med at neglens farve vil kunne skimtes under glimmeret. Det sparer en del tid – det er op til dig. Det er her, du kan bruge cleanup-penslerne. Hvis du ikke har en 100% sikker hånd, kan det give et langt flottere resultat hvis du bruger de fine pensler, til at fjerne lakken på dine neglebånd og lave en ren kant på dine negle. Se hvordan HER.
  • Læg et lag topcoat. Tag én negl ad gangen. Vent 1-1,5 minut – mærk efter med en negl. Tryk den forsigtigt mod topcoaten. Den må ikke være decideret våd, men heller ikke helt tør. Hvis den er for våd, vil det hele krølle sammen og det vil ikke blive pænt. Er den for tør, vil holo-pulveret ikke sidde fast. Den skal være klistret.
  • Hold neglen med den semitørre topcoat, over bøtten med pulver, og tag rigeligt med pulver op på applikatoren, og begyndt forsigtigt at gnide det på neglen. Pas på med at trykke for hårdt, og brug rigeligt med pulver. Gnid i cirkelbevægelser, pulveret over neglen. Sørg for at komme ud i kanterne – det overskydende er lige til at børste af.

Nu burde holopulveret være fordelt smukt på din negl. Hvis det kikser, så prøv igen. Det ér det værd.

  • Slut af med at børste det overskydende pulver grundigt af din negl, for hvis der sidder noget tilbage, vil din topcoat blive permanent forpestet med holopulver.
  • Læg et sidste lag topcoat over holopulveret, og lad det tørre.

Du KAN godt vælge at gentage, og lægge et lag pulver mere. Resultatet vil sikkert blive endnu flottere, men det kræver en del tid og tålmodighed.

Nu har du pisselækre holonegle, som du kan nyde i solen.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.